Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parodontoza poate fi combatuta cu ajutorul sfeclei rosii

Publicat:

Impotriva simptomelor de gripa si raceala este indicat consumul zilnic a doua pahare cu suc de sfecla rosie, conform Agerpres.ro Parodontoza, o boala destul de grava la nivelul danturii poate fi combatuta cu ajutorul sfeclei rosii. Bolile renale, precum infectiile si calculii renali pot fi combatute prin consumul de sfecla rosie. Un tratament excelent pentru sindromul oboselii postvirale, al oboselii cronice, pentru febra glandulara sau pentru recuperarea dupa o boala istovitoare este amestecul ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Craiu: Pentru fiecare caz de rujeola care apare intr-o comunitate de copii cu putina vaccinare, vor aparea intre 16 si 20 de noi cazuri

16:35, 11.05.2024 - Medicul pediatru Mihai Craiu afirma ca, in comunitatile de copii unde ratele de vaccinare impotriva rujeolei sau a tusei convulsive sunt foarte scazute, rata de multiplicare a bolii este foarte mare. Potrivit acestuia, un copil diagnosticat cu rujeola poate imbolnavi pana la 20 de copii, iar un pacient…

Ai mainile umflate? Boala care se ascunde in spatele acestui simptom: cand trebuie sa mergi la medic

09:45, 08.05.2024 - O tensiune arteriala normala este mai mica de 120/80 mmHg. Orice citire mai mare decat aceasta inseamna mai mult stres asupra arterelor, ceea ce le face mai puțin elastice in timp. Acest lucru poate duce la mai puțin sange care circula prin corpul tau, provocand un atac de cord, un accident vascular…

Ce ne face sa mirosim urat. Impactul stilului de viața asupra mirosului corporal

20:41, 12.04.2024 - Dieta: condimentele, usturoiul și alimentele picanteAlimentația joaca un rol crucial in determinarea mirosului corporal. Alimentele picante, cum ar fi cele care conțin capsaicina, nu doar ca pot provoca transpirație, dar și modifica mirosul acesteia. Usturoiul și ceapa, de exemplu, sunt renumite pentru…

Risc de escaladare in Orientul Mijlociu, in urma atacului de la Damasc: Mai multe 'linii rosii' au fost depasite

17:05, 02.04.2024 - Atacul sangeros impotriva unei cladiri diplomatice iraniene la Damasc, atribuit Israelului, risca sa provoace o explozie in Orientul Mijlociu, cu o posibila riposta a Iranului prin intermediul aliatilor sai regionali, estimeaza marti mai multi analisti, informeaza AFP, potirivit Agerpres. Acest…

Bolile de rinichi, a opta cauza de deces la nivel mondial. Atentionarile medicilor de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta

20:26, 14.03.2024 - In conditiile in care boala cronica de rinichi afecteaza peste 850 de milioane de oameni din intreaga lume si este a opta cauza de deces la nivel mondial, aceasta zi este menita sa ne capteze atentia, fie si pentru cateva momente, asupra bolilor care ne pot afecta rinichii. Insa ne poate atrage atentia…

Situația surprinzatoare in care se poate declanșa o boala autoimuna

11:40, 13.03.2024 - Daca te lupți cu o afecțiune autoimuna, știi ca mulți dintre factorii de risc nu se afla sub controlul tau, dar poți sa-ți identifici declansatorii pentru a evita crizele, relateaza MindBodyGreen. Cu toate acestea, Sara Gottfried, doctor in medicina integrativa, instruita la Harvard și MIT și autoarea…

Joe Biden, acuzații dure la adresa premierului Benjamin Netanyahu: ”Face mai mult rau decat bine Israelului”

10:40, 10.03.2024 - Joe Biden schimba atitudinea și lanseaza acuzații nu tocmai placute la adresa premierului israelian Benjamin Netanyahu. Presedintele Joe Biden a declarat, sambata, ca premierul israelian Benjamin Netanyahu „face mai mult rau decat bine Israelului” prin modul in care a condus razboiul din Gaza si a facut,…

Ce face ca o boala rara sa fie rara?

06:55, 29.02.2024 - 29 februarie este Ziua Bolilor Rare si aduce in atenția publicului subiectul bolilor orfane. Aceasta zi este dedicata atragerii atenției asupra nevoilor celor afectați de bolile rare și asupra provocarilor deosebite cu care se confrunta cercetarea și dezvoltarea de terapii. Bolile rare se afla de mult…


Ce parere ai despre aceasta stire?