Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care a fost ultimul gest al mamei lui Mihai Nesu inainte sa moara si cum a "grabit" trecerea moartea sotului

Publicat:

este din nou in doliu, dupa ce tatal sau s-a stins din viata in aceasta dimineata. In luna aprilie, mama lui a decedat, iar apropiatii sustin ca ultimul gest al acesteia a fost unul de-a dreptul socant, care i-a speriat pe toti cei prezenti.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O legenda a cinematografiei mondiale s-a stins din viața. Laurent Cantet a murit la 63 de ani

20:25, 25.04.2024 - Cariera și realizarile Lui Laurent CantetLaurent Cantet a intrat in istoria Festivalului de Film de la Cannes cand a caștigat prestigiosul premiu Palme d\"Or in 2008 pentru filmul „Entre les murs”. Filmul, care costase doar 2,4 milioane de euro, a fost laudat pentru naturalismul sau și abordarea unica,…

Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea mamei. O raceala a doborat-o: „Ma gandeam la glume, ce a spus fiecare. Un mecanism de autoaparare”

09:45, 07.03.2024 - La inceputul anului, Catalin Bordea și-a pierdut mama. Femeia a incetat din viața, la numai 55 de ani, dupa ce s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul. Recent, comediantul a facut noi dezvaluiri dureroase despre moartea celei care i-a dat viața. Catalin Bordea, marturisire dureroasa despre moartea…

Oana Roman, declarații emoționante la 4 zile de la inmormanatarea mamei sale, Mioara Roman: „Nu e creștinește sa acuzam, sa barfim”

11:50, 01.03.2024 - La 4 zile de la inmormantarea Mioarei Roman, Oana Roman a facut cateva declarații emoționante pe una dintre rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman spune ca mama ei a fost condusa pe ultimul drum cu multa decența și ca aceasta a lasat in urma ei „o moștenire umana, intelectuala, sufleteasca,…

Catinca Roman, prima declarație dupa moartea mamei sale. Cum va fi inmormantata Mioara Roman și cine se va ocupa de tot

15:10, 23.02.2024 - Catinca Roman a facut primele declarații, dupa ce Mioara Roman, mama ei, a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni.

Ultimul mesaj lasat de Maria Tanase inainte sa moara: Scrisoare emoționanta de ramas bun

22:25, 22.02.2024 - Ultimele cuvinte scrise de Maria Tanase inainte de a pleca din aceasta lume sunt un testament al iubirii și recunoștinței. Intr-o scrisoare adresata soțului sau, talentata interpreta și-a exprimat gandurile, lasand in urma un mesaj de adio și mulțumire pentru viața petrecuta alaturi de cel care i-a…

Ambasadorul rus la ONU acuza Occidentul ca „s-a grabit sa afirme ca moartea lui Navalnii este responsabilitatea regimului Putin”

09:16, 20.02.2024 - Ambasadorul Rusiei la ONU a acuzat tarile occidentale de politizarea mortii dizidentului rus Alexei Navalnii. Vasili Nebenzia a declarat ca ancheta privind moartea lui Navalnii „nu s-a incheiat inca” si ca „cauza exacta a mortii” nu a fost dezvaluita.

Ultimul mesaj al lui Navalnii inainte sa moara: Tocmai mi-au dat inca 15 zile de carcera

14:25, 16.02.2024 - Disidentul rus Alexei Navalnii a acuzat in ultimul sau mesaj inainte sa moara ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa.

Acces Direct. Soția lui Florin vrea sa faca dreptate dupa moartea soțului. Barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte, in strainatate. Ipotezele pe care le-a luat in calcul / VIDEO

18:45, 15.02.2024 - Florin se afla la munca in strainatate, acolo unde a și murit. Soția lui, Tanța, crede ca barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte. A fost gasit intr-un vestiar, la locul de munca și i-a spus ca, de fapt, a facut infarct.


Ce parere ai despre aceasta stire?