Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţia slovacă a arestat câţiva oameni de afaceri italieni după asasinarea jurnalistului Jan Kuciak

Publicat:

Politia slovaca a anuntat, joi, ca a arestat cativa oameni de afaceri italieni citati in investigatia de coruptie la nivel inalt de catre jurnalistul , asasinat zilele trecute, si care ii suspecta de legaturi cu mafia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canada a arestat trei barbați suspectați de asasinarea unui lider sikh pe teritoriul sau, la comanda Indiei

12:50, 04.05.2024 - Poliția canadiana a pus sub acuzare trei membri ai unei presupuse echipe de asasini pentru rolul lor in uciderea activistului sikh Hardeep Singh Nijjar, primele arestari intr-un caz de asasinat peste hotare despre care oficialii cred ca a fost orchestrat de India.

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar membru AfD intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei

12:00, 23.04.2024 - Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Un polonez a fost arestat pentru spionaj pentru ruși, in cadrul unui complot pentru asasinarea lui Zelenski

21:11, 18.04.2024 - Poliția din Polonia a arestat un barbat acuzat ca era gata sa spioneze pentru serviciile secrete militare ale Rusiei, in cadrul unui presupus complot de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, au declarat joi procurorii polonezi.

Cutremur in lumea sportului: a fost arestat chiar in aeroport

19:30, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie. Abia sosit pe aeroportul Barajas de la periferia Madridului, Luis Rubiales a fost arestat…

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din Olanda. Un barbat a fost arestat VIDEO | UPDATE

14:20, 30.03.2024 - Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din orasul olandez Ede la est de Utrecht, a anuntat sambata un purtator de cuvant al autoritatilor municipale, informeaza dpa si AFP. Poliția a reușit eliberarea ostaticilor dupa aproximativ 9 ore.

Mai multi oameni de afaceri si angajati din primarii, pacaliti de un fals jurnalist cu bonuri de combustibil

12:40, 01.03.2024 - Un individ recidivist, care pretindea ca este ziarist la un cotidian central din Bucuresti, a fost arestat preventiv pentru inselaciune, el fiind acuzat ca a pacalit mai multe persoane din anturajul unor primari, carora le a promis bonuri de combustibil "la pret redus", in schimbul inchiderii unor "anchete…


Ce parere ai despre aceasta stire?