Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul Mirelei Boureanu Vaida pentru Roxana şi Petru, după ce au părăsit competiţia "Mireasă pentru fiul meu"

Publicat:

Roxana si Petru sunt ultimii concurenti care au parasit competitia "Mireasa pentru fiul meu", iar astazi le-a transmis un mesaj.

Roxana a fost eliminata de public, iar Petru a fost descalificat de la "Mireasa pentru fiul meu". Cei doi concurenti îsi traiesc dragostea cu partenerii lor, iar le-a transmis câteva cuvinte.

"Rau nu îi e! Am vazut poze cu ea pe Facebook. Era cu Andrei la mese întinse. Sper sa fii bine si sa ne spui si peste câtiva ani…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi fosti concurenti de la „Mireasa pentru fiul meu” isi vor testa relatia la „Insula Iubirii” 2024. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto

13:00, 22.04.2024 - Andrei și Cristina Rotaru au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la ‘Mireasa pentru fiul meu’. La mai bine de 10 ani de la incheierea emisiunii, cei doi inca sunt impreuna și se pare ca iși vor testa relația de iubire in cel mai nou sezon „Insula Iubirii” 2024. Ambii sunt […]…

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche dupa eliminarea de la Power Couple Romania. Ea și soțul ei au parasit competiția

13:10, 22.02.2024 - Roxana Blenche a transmis un mesaj emoționant dupa eliminarea de la Power Couple Romania. In ediția de pe 21 februarie 2024, ea și soțul ei, Catalin Bucur, au parasit emisiunea in urma voturilor primite din partea celorlalte cupluri.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?