Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lipsa unei infrastructuri adecvate ii alunga pe romani la strandurile din Ungaria. Care sunt preturile

Publicat:

Lipsa unei infrastructuri adecvate ii alunga pe romani la strandurile din Ungaria. Care sunt preturile In lipsa unei infrastructuri adecvate care sa faca legatura intre vestul tarii si litoralul romanesc, strandurile din Ungaria continua sa fie principala destinatie de weekend pentru locuitorii din vestul Romaniei.

Distanta, preturile mici si conditiile bune sunt principalele motive pentru care turistii români aleg strandurile din Ungaria.

O analiza a HotelGuru.ro, pe baza rezervarilor realizate de turistii români, arata ca sunt weekenduri în care prezenta românilor…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Program integral Mozart, la Filarmonica Pitești. Solist, Cornistul Petrea Gisca

12:30, 08.04.2024 - Filarmonica Pitești organizeaza joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic cu program integral Mozart. Alaturi de orchestra simfonica a instituției, dirijata de Tiberiu Dragoș Oprea, revine, ca solist, cornistul Petrea Gisca. In program: W.A. Mozart – „Divertisment…

FOTO – V. Orban le face romanilor o 'ofera de nerefuzat', in perioada de alegere a concediilor: 'Este poate cea mai frumoasa baie termala din intreaga lume!

17:51, 26.03.2024 - Mulți romani aleg sa-și faca concediile in Ungaria, la complexul balnear de la Hajduszoboszlo! Incurajat de acest succes, premierul maghiar Viktor Orban a mai lansat o „oferta” greu de refuzat pentru romani: complexul de la Hagymatikum, „cea mai frumoasa baie termala din Ungaria, si poate chiar din…

Rapița salveaza sezonul culturilor. Apicultorii, chemați mai repede la flori VIDEO

23:45, 17.03.2024 - Unul dintre cei mai mari fermieri din țara, Dimitrie Musca din Arad, anunța ca anul acesta cultura de rapița va fi una frumoasa. Vremea calduroasa este cea care a contribuit in primul rand la acest lucru.

Incredibil, dar adevarat. Bucureștiul a ajuns peste Munchen, Paris, Amsterdam și Stockholm

10:00, 01.03.2024 - E adevarat! Regiunea București-Ilfov figureaza in topul regiunilor europene NUTS 2 ca PIB/locuitor calculat in 2022 la paritatea puterilor de cumparare standard, potrivit datelor publicate recent de Eurostat . In cazul Luxemburgului, aflat intre Franța, Germania și Belgia, rezultatul economic este obținut…

Control la DRDP Timișoara din cauza starii jalnice a drumurilor nationale si a autostrazii din judetul Arad

10:40, 22.02.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a dispus un control la una dintre unitațile din subordine, și anume la DRDP Timișoara, din cauza unor nereguli aparute la drumurile din județul Arad.

Un student din Republica Moldova a murit, dupa ce a cazut in Bega și s-a inecat. Tocmai iși sarbatorise ziua de naștere

12:26, 21.02.2024 - Un student de 19 ani din Republica Moldova, care a cazut, miercuri, 21 februarie, in Canalul Bega, in zona Parcul Copiilor din Timișoara, a murit, transmit TimișOnline și Opinia Timișoarei.UPDATE ora 11.00. Victima nu a raspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarata decedata. Poliția județeana…

Cat costa o casa in complexul rezidențial al fiicei lui Gigi Becali, Alexandra. Preturile nu sunt pentru oricine

09:10, 19.02.2024 - Afacerile lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, merg cat se poate de bine. Inca din perioada pandemiei, Becali a reușit sa dezvolte noi proiecte imobiliare, dar de care astazi se ocupa fiica sa, Alexandra și soțu acesteia.

Cluj-Napoca vs Timișoara in imobiliare: „Dezvoltatorii timișoreni ofteaza uitandu-se spre Cluj-Napoca/ Cumparatorii clujeni pot doar visa sa obțina prețurile din Timișoara”

14:10, 15.02.2024 - Continue reading Cluj-Napoca vs Timișoara in imobiliare: „Dezvoltatorii timișoreni ofteaza uitandu-se spre Cluj-Napoca/ Cumparatorii clujeni pot doar visa sa obțina prețurile din Timișoara” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?