Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Fabian: Sunt dezamagit. Le-am spus jucatorilor sa trateze serios meciul

Publicat:

a declarat la finalul jocului ACU Arad - FC Ariesul (scor: 2-0) ca este dezamagit de atitudinea elevilor sai, aratata in acest joc, care se pare ca dupa indeplinirea obiectivului mai mult asteapta vacanta.

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

LIGA DE BASCHET FEMININ S-A INCHEIAT, SCANDALURILE CONTINUA

06:25, 10.05.2024 - CSM Constanța s-a incununat in premiera campioana la baschet feminin in Romania. Formația de la malul Marii Negre a caștigat și meciul decisiv cu FCC Baschet UAV Arad, scor 71-56, și a caștigat seria in minim de meciuri pentru a iși adjudeca marele trofeu. In meciul decisiv de la Arad, elevele lui Alexandru…

Horia Mladinovici arbitreaza meciul Petrolul - UTA, de luni, din Superliga

10:05, 21.04.2024 - Arbitrul Horia Mladinovici va conduce la centru meciul Petrolul Ploiesti - UTA Arad, care se va disputa, luni, de la ora 19.00, in etapa a cincea din play-out-ul Superligii, potrivit news.roEl va fi ajutat de Mihai Marica si Mircea Orbulet.

Veste buna pentru Dinamo - Condițiile in care meciul cu Petrolul s-ar putea juca cu spectatori

18:10, 29.03.2024 - ​Incidentele de la meciul cu UTA Arad au lasat urmari grave la Dinamo, clubul din Ștefan cel Mare fiind penalizat cu patru partide pe teren propriu fara spectatori. Chiar și așa, cainii ar putea avea fanii alaturi la meciul cu Petrolul.

Record de spectatori la meciul nationalei U20 cu Italia

12:40, 22.03.2024 - Echipa U20 a Romaniei a incheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia similara a Italiei, in cadrul Elite League U20, meci la care au asistat 7125 de spectatori. Este un record pentru meciurile reprezentativeu Under 20, potrivit news.ro. Partida s-a disputat pe stadionul Eugen…

Luckassen a jucat cu infiltrații! Il baga Rednic la meciul cu Voluntari?

11:00, 17.03.2024 - ARAD. Kevin Luckassen e atacantul pe care s-a bizuit Mircea Rednic in ultima vreme. Ii place de jucator, insa acesta a slabit ritmul in ultima vreme, dupa ce a jucat titular aproape toate meciurile de cand a sosit la UTA.

Alexandru Albu a revenit in echipa Rapidului pentru meciul cu Craiova dupa scandalul de la Iași: „Imi cer scuze suporterilor, nu trebuia sa ies nicaieri”

22:35, 04.03.2024 - Alexandru Albu (30 de ani) a revenit in echipa Rapidului pentru meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, terminat la egalitate, scor 1-1. Mijlocașul a oferit prima reacție dupa ce a fost trimis pe teren in minutul 61. El l-a inlocuit pe Hromada, marcatorul golului giuleștenilor. Jucatorul giuleștenilor…

Au spalat rușinea din meciul cu Poli Iași. Rapid, victorie concludenta cu UTA lui Rednic

17:55, 29.02.2024 - Rapid a invins-o cu 4-1 pe UTA Arad, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 28-a a Ligii 1, și s-a apropiat la șapte puncte de liderul FCSB. Fara „petrecareții” Albu și Borza, neincluși in lot dupa „escapada” in club, și Kait, Emmers și Onea, accidentați, Rapid a inceput meciul cu UTA lui Mircea…

Un portar bosniac ajunge seara aceasta la Botoșani și se pregatește pentru meciul cu FCSB

15:45, 16.02.2024 - Valeriu Iftime, patronul FC Botosani, s-a tinut de cuvant si i-a adus concurenta lui Razvan Ducan (23 de ani), portarul pe care l-a considerat vinovat pentru incasarea unui gol in meciul cu UTA din deplasare, 2-2 la Arad, dupa ce echipa a condus pe terenul formatiei lui Mircea Rednic.


Ce parere ai despre aceasta stire?