Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imunitatea copiilor. Cum le pregatesti organismul pentru intrarea in colectivitate?

Publicat:

Copiii au sistemul imunitar mai slabit decat al adultilor, motiv pentru care acestia se confrunta destul de des cu infectii respiratorii. Odata ce intra in colectivitate, merg la cresa, gradinita ori scoala, riscul de a se confrunta cu viroze creste simtitor. Aceste medii sunt proprice transmiterii de virusuri, care se raspandesc usor prin tusit, stranut si comunicare apropiata. Parintii se vad astfel nevoiti sa il trateze frecvent pe cel mic de raceala si gripa. Cu siguranta te simti neajutorata atunci cand micutul tau se imbolnaveste in repetate randuri si te gandesti chiar sa nu il ...

Citeste articolul mai departe pe portalinvatamant.ro…  

Sursa articol: portalinvatamant.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inaugurare primului Centru comunitar – Hub terapeutic din zona Olteniei

08:30, 27.03.2024 - Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune a implementat in perioada 01.01.2022-31.03.2024 proiectul „PAS CU PAS CRESC DEMN!”, cod PN5004, cu scopul de a crește pe termen lung gradul de recuperare, reintegrare si reabilitare psihica pentru cel puțin 1207 copii aparținand unor categorii vulnerabile,…

mulți copii adulți sunt susținuți financiar de catre parinți

09:50, 24.03.2024 - Aproape jumatate dintre parinții americani iși ajuta copiii adulți sa acopere costurile de trai – unii dintre ei spunand ca dependența copiilor lor creeaza presiune asupra propriilor lor finanțe, scrie The Guardian. Roberto, in varsta de 60 de ani, din Santa Cruz, California, ii da fiului sau adult…

Creștem cea mai deprimata generație de copii? Concluziile alarmante ale unei experte in parenting: unde greșesc parinții

23:10, 11.03.2024 - Abigail Shrier a scris o carte și s-a documentat temeinic pentru ea. Volumul ei conține buna parte din experiența personala, dar și o analiza veridica a generației actuale de copii. Ea susține ca mai toți parinții din ziua de azi iși doresc sa-și creasca copiii diferit de felul cum au fost crescuți…

Copiii ocrotiți in așezamintele sociale ale Arhiepiscopiei Alba Iulia vor fi implicați intr-o serie de activitați speciale

17:45, 05.03.2024 - In luna martie, ne indreptam atenția catre o tema deosebit de importanta și plina de semnificație. Martie este Luna Pentru Viața, o perioada in care ne oprim sa reflectam și sa celebram viața in toate formele ei, recunoscandu-i valoarea și protejand-o cu dragoste și responsabilitate. In acest sens,…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

FOTO: Ajuta copiii mai puțin norocoși sa mearga in tabere cumparand un marțișor special

10:15, 20.02.2024 - Daca vrei sa faci o bucurie mare și, totodata, sa oferi, de 1 Martie, un cadou cu totul special, Asociația „Un Dar Mic pentru o Bucurie Mare” din Beclean iți vine in ajutor cu zeci de modele de marțișoare, brațari handmade și lumanari confecționate din ceara de albine 100% naturala. Fondurile stranse…

Parinții copiilor de la gradinița groazei din Popești-Leordeni stiau ca instituția nu e acreditata. Cat plateau pentru coșmarul copiilor

07:35, 19.02.2024 - Parinții care au copiii la gradinița groazei din Popești-Leordeni, știau ca instituția nu este acreditata de Ministerul Educației. Ei ii acuza pe patronii centrului educațional ca au ascuns comportamentul educatoarei.  Parinții plateau lunar intre 1.100 și 1.600 de lei, pentru a le fi ingrijiți corespunzator…

World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari

12:10, 15.02.2024 - STUDIU World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari. 42% dintre parinții din mediile defavorizate se implica doar uneori, rar sau chiar deloc in activitațile educaționale ale copiilor, precum lectura, conform unuia dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?