Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini socante! O eleva este umilita in ultimul hal de colega sa

Publicat:


Un nou caz socant, care arata cat de "bine" educati sunt tinerii din ziua de astazi, a fost facut public de presa nationala. In imagini se poate vedea ca agresoarea o acuza pe eleva ca s-ar fi "bagat" intre ea si prietenul ei. Drept urmare, urmeaza o corectie umilitoare.

Eleva este scuipata si lovita, dupa care este pusa sa-si ceara iertare in genunchi. Mai mult, adolescenta cu atitudine, limbaj si comportament de chivuta o pune pe eleva sa-i sarute piciorul.

Materialul a fost trimis redactiei realitatea.net si deocamdata nu se cunosc mai multe detalii despre cele doua…

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionel Bogdan a pus Baia Mare pe ULTIMUL LOC: 0 (ZERO) lei, pentru Baia Mare, drept pedeapsa pentru ca nu are primar de la PNL!

14:20, 18.04.2024 - Ionel Bogdan e tanar, doar la exterior. In strafundul ființei sale, aduce a baron vechi, decrepit, de inceput de anii 90; acest lucru este tot mai evident, in aceasta campanie electorala, in care simte ca va pierde pe toate planurile. Ca atare, a recurs la metoda primitiva a mituirii primarilor PNL…

Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon, conduși pe ultimul drum. Imagini sfașietoare de la inmormantare / FOTO

09:15, 15.03.2024 - Gemenii care au murit intoxicați cu monoxid de carbon au fost conduși pe ultimul drum. Au aparut imagini sfașietoare de la inmormantarea celor doi copii de 9 ani. Intreaga comunitate și-a luat ramas-bun de la ei.

Mile Povan a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Primele imagini de la inmormantare/ FOTO

15:00, 01.03.2024 - Momente dureroase pentru familia și apropiații lui Mile Povan. Artistul a fost astazi condus pe ultimul drum. Sute de persoane au venit atat la priveghi, cat și la inmormantare. Și oamenii simpli au mers la ceremonie și s-au rugat pentru sufletul lui.

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

VIDEO șocant - Eleva de 14 ani, batuta crunt de o colega in preajma unei școli din Campina

09:55, 06.02.2024 - Un incident șocant de violența in care au fost implicate doua eleve de clasa a VIII-a de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Campina a ieșit la iveala dupa ce o inregistrare video tulburatoare cu agresiunea a devenit virala pe rețelele de socializare. Inregistrarea publicata de presa locala…

Eleva batuta cu bestialitate de o colega. Agresoarea este cercetata pentru lovire, unde a avut loc incidentul

09:30, 06.02.2024 - Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal, dupa ce o adolescenta de 13 ani a fost batuta cu bestialitate de alta colega, o fata cunoscuta cu probleme de comportament. Agresoarea este acum cercetata pentru loviri și alte violențe.


Ce parere ai despre aceasta stire?