Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Goluri cu ţârâita în campionat

Publicat:

  *FC Voluntari 1-2 (1-1). Capatana ('10) / Alibec ('42),V. Gheorghe ('56). La modul in care elevii lui au inceput jocul se parea ca va fi o simpla bagatela pentru gazde. n-are nevoie de multe cadouri pana sa inscrie. A fost de-ajuns ca Ricardinho sa-l puna in pozitie de sut si Denis a egalat. In continuare, jocul s-a intors, Astra si-a amintit ca a ratat de putin Europa (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șucu anunța ca A GASIT antrenor, daca Rapid prinde Europa! „Are Coverciano” » Reacția lui Șumudica la auzul veștii: „Așa ii doream și lui Bergodi”

20:10, 16.04.2024 - Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a facut o declarație surprinzatoare, care ar putea bloca venirea in club a lui Marius Șumudica. Ii promite public lui Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al formației, ca va continua ca „principal” sezonul viitor in cazul in care va califica echipa…

SuperLiga: Sepsi vs Farul - Ultima sansa pentru Europa

08:30, 05.04.2024 - Sepsi - Farul, meci contand pentru etapa a 3-a a play-off-ului din campionatul Romaniei, este programat, vineri, 5 aprilie, de la ora 20:30, la Sf. Gheorghe, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Bancu si Mitrita tin steagul Stiintei sus! LPF a indicat valorile din Superliga

15:00, 12.03.2024 - Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat astazi echipa etapei 30 din Superliga. Asa cum era de asteptat, de la Universitatea Craiova s-a remarcat Alexandru Mitrita, cel care a facut sah-mat apararea concitadinei FCU, fiind totodata si omul-cheie in derbiul Baniei. Cum aceasta runda a fost ultima…

Dacia Sandero va avea cu siguranța o versiune electrica peste cațiva ani

13:41, 01.03.2024 - Dacia Sandero va avea o versiune electrica in 2027 sau 2018, cand cel mai popular model Dacia va ajunge la a patra generație, a spus Denis le Vot, CEO al Dacia, citat de Automotive News. Sandero a fost al doilea cel mai vandut model din Europa anul trecut, fiind depașit doar de Tesla Model Y.

Presa din Madrid, indragostita de Brahim Diaz: „A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din cele peste 1.000 ale lui Real in Europa”

11:00, 14.02.2024 - Brahim Diaz, 24 de ani, a fost eroul lui Real Madrid, marți seara, in meciul caștigat (1-0) in fața lui RB Leipzig. Spaniolul a marcat un gol senzațional, dupa o acțiune individuala incantatoare. Presa din Spania a numit golul lui Diaz drept „unul dintre cele mai frumoase goluri din cele peste 1.000…


Ce parere ai despre aceasta stire?