Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gaudeamus, 750 de evenimente plus Klaus Iohannis

Publicat:

Motivul pentru care presa a fost atat de interesata de editia a XXI-a, care se desfasoara intre 19 si 23 noiembrie, a fost simplu: in prima zi si-a lansat volumul autobiografic insusi , noul presedinte ales al statului. Momentul a batut toate recordurile din domeniul editorial, daca luam in calcul ca au participat la aceasta lansare peste 3.000 de persoane care au cumparat circa 3.000 de exemplare si care au asteptat la coada peste cinci ore, pentru a obtine un autograf de la (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arafat, fotografiat alaturi de Iohannis, la Seoul. Motivul pentru care seful DSU a fost prezent in Coreea de Sud: „Un pas important”

21:05, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a plecat luni in Republica Coreea, la invitatia omologului sau, Yoon Suk Yeol. Vizita dureaza trei zile, pana miercuri, și este insoțit de mai mulți miniștri. Printre personalitați se afla ți Raed Arafat, șeful DSU, care a incheiat o ințelegere important pentru țara noastra.…

Iohannis și Ciolacu aniverseaza intrarea Romaniei in NATO. La momentul aderarii, Romania era condusa de Ion Iliescu și Adrian Nastase

10:10, 10.04.2024 - Președintele Iohannis și alți politicieni de prim rang participa la aniversarea a 20 de ani de la intrarea Romaniei in Alianța Atlantica. Evenimentul este organizat de Ministerul Apararii Naționale (MApN) in ziua de 10 aprilie 2024. Conform unui comunicat transmis de MApN, gazda evenimentului este ministrul…

Ungaria nu va susține candidatura lui Mark Rutte la șefia NATO. Peter Szijjarto: „Acum este momentul ca un stat membru din Europa Centrala sa dea secretarul general”.

08:35, 04.04.2024 - Ungaria ar putea fi de acord cu susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la șefia NATO, in condițiile in care niciun stat membru din Europa Centrala sau de Est nu a dat pana in prezent secretarul general.

Candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO, analizata de Financial Times și The Wall Street Journal. „Momentul ales a iritat mulți diplomați”

16:15, 03.04.2024 - Publicațiile Financial Times (Marea Britanie) și The Wall Street Journal (SUA) scriu și ele despre șansele scazute ale președintelui de a ajunge la șefia NATO, informeaza G4media. Un mesaj similar a fost transmis și de publicația franceza Le Figaro. Articolele din cele doua ziare de prestigiu sunt publicate…

Siegfried Muresan, despre Klaus Iohannis la șefia NATO: „La momentul de fata este singurul candidat oficial intrat in cursa”

22:40, 20.03.2024 - Europarlamentarul Siegfried Muresan a declarat miercuri, la Prima News, ca in acest moment președintele Romaniei, Klaus Iohannis, este singurul candidat oficial intrat in cursa pentru functia de secretar general al NATO, relateaza News.ro. „Cred ca acest demers este unul serios, este unul credibil,…

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Imnul național va fi tiparit pe biletele de acces la evenimente. Sociolog: „Legea asta e ca patrunjelul in ciorba, nu ajuta, dar nici rau nu face”

06:05, 06.03.2024 - Legea care ii obliga pe organizatorii de evenimente sa tipareasca pe bilete Imnul Național al Romaniei, pentru ca toți participanții sa il intoneze corect, a fost promulgata de președintele Klaus Iohannis. Sociologii insa nu sunt siguri ca romanii vor invața astfel imnul sau ca vor fi mai patrioți.

Marcel Ciolacu: Daca PNL rupe coaliția cu PSD, Klaus Iohannis va primi mandatul meu

22:10, 14.02.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, 14 februarie, la Roma, ca daca partidul condus de Nicolae Ciuca va ieși de la guvernare, atunci iși va depune mandatul de premier.„Daca PNL iese de la guvernare, in acel moment domnul președinte Klaus Iohannis va primi mandatul meu de prim…


Ce parere ai despre aceasta stire?