Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GALERIE FOTO: Profesori din șase țări, prezenți la Măgura, în cadrul unui proiect organizat de școala din localitate

Publicat:

Treisprezece profesori din șase state europene au sosit marți la Buzau, in cadrul unui proiect cu bani europeni derulat de Școala Gimnaziala Magura. Primirea oficiala a fost facuta la sediul Consiliului Județean, de catre vicepreședintele instituției, . Cei treisprezece profesori sosiți din Italia, Bulgaria, Spania, Lituania, Turcia și Islanda vor fi cazați la Magura și vor ramane in țara noastra pina la sfarșitul acestei saptamani. Ei sunt implicați in proiectul „United we play, united we win”, un proiect de parteneriat strategic Erasmus+ intre școli, Axa prioritara K2. Romania este…

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

40 tineri și lideri de tineret din Romania, Lituania, Bulgaria, Grecia, Spania și Turcia s-au reunit la Targoviște pentru un schimb de experiența

13:20, 01.05.2024 - In perioada 23-30 aprilie 2024, Asociația Be You a gazduit la Targoviște un schimb de tineri din Romania, Lituania, Bulgaria, Grecia, Spania și Turcia, mobilitate din proiectul ARTIFY: Empowering Youth for Active Participation and European Values. In contextul multiplelor provocari cu care se confrunta…

Metodologia de aprobare a prețurilor la medicamente, in prag de schimbare

12:15, 08.04.2024 - Principiile generale privind metodologia de calcul a prețurilor maximale pentru medicamentele eliberate cu prescripție medicala au ramas neschimbate inca din 2009, respectiv, regula celui mai mic preț din țarile de comparație (i.e., prețul aprobat in Romania nu poate depași cel mai mic preț al aceluiași…

Succes impresionant al graficianului turdean Theodor Romila, cu expoziția de la Muzeul de Arta Vizuala Galați (VIDEO)

13:35, 07.04.2024 - Vernisajul expoziției ”Explorari”, a artistului turdean Theodor Romila, a avut loc in 13 martie 2024 și mai este inca o saptamana in care poate fi vizitata la Muzeul de Arta Vizuala Galați. Insa, ecourile succesului deja au aparut… ”Expoziția de grafica semnata de Theodor Romila mai poate fi vizitata…

Autostrada Via-Carpathia va avea sute de kilometri pe teritoriul țarii noastre

07:15, 26.03.2024 - Tomasz Poreba, europarlamentar al partidului pentru Drept și Justiție (PiS), a adus in atenția publicului cel mai important coridor rutier de-a lungul frontierei estice a Uniunii Europene, in cadrul unei discuții privind proiectul Via Carpathia. La masa rotunda au participat reprezentanți importanți…

La Romexpo incepe #TotulPentruCasaTa 2024 – revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajarilor interioare și exterioare

15:31, 13.03.2024 - In perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reunește tematicile targurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden. Peste 155 de companii, din 13 țari (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, Romania, Serbia,…

Cat costa primele roșii romanești și castravetele lui Becali, trufandale de martie

14:15, 13.03.2024 - Primele roșii și castraveți produși in Romania, in acest an, au aparut deja pe piața, iar prețurile sunt pe masura costurilor ridicate, dat fiind faptul ca suntem totuși in extrasezon. Așa cum ne-am obișnuit in fiecare an, cei care dau startul la roșii sunt producatorii de la Serra – Ivas din localitatea…

Gimnastica online, noua invenție a Federației Romane de Gimnastica

13:30, 02.03.2024 - 45 de sportivi din 14 țari participa sambata la o competiție digitala inovatoare. Este vorba despre prima etapa a Seriei online la gimnastica artistica masculina, anunța Federația Romana de Gimnastica.Sportivii vor concura din sala de antrenament, fiecare gimnast avand posibilitatea sa aleaga…

Romania, in coada clasamentului atingerii obiectivelor asumate, privind schimbarile climatice

12:40, 25.02.2024 - Romania se situeaza ca a patra țara din Europa in ceea ce privește reducerea emisiilor de CO2 fața de nivelurile din 1990. In ciuda acestui fapt, țara se prezinta in mod constant ca un susținator fervent al tranziției catre un mediu mai curat și al prevenirii schimbarilor climatice. Cu toate acestea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?