Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / ULTIMA ORĂ! Accident grav în Ialomiţa! Un bărbat a murit

Publicat:

Doua persoane au fost grav ranite, iar o a treia a murit într-un accident rutier produs în zona localitatii Cotorca, din judetul Ialomita.

Din primele informatii, în accidentul produs la Cotorca, în judetul Ialomita au fost implicate doua autoturisme.

În urma impactului masinilor, au rezultat trei victime. Una dintre ele, identificata în persoana unui barbat de 41 de ani, a murit pe loc. Alte doua victime au fost transportate la si Floreasca din Bucuresti.

Pentru victima care a ajuns la Floreasa a fost nevoie de interventia…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit in accidentul produs pe Centura Capitalei

16:35, 25.04.2024 - Șoferul unuia din cele doua autoturisme implicate in accidentul produs joi pe Centura Capitalei a murit, anunța IPJ Ilfov. Fiul acestuia, ranit in accident, a fost dus la un spital din București.

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

ACCIDENT cu patru VICTIME, in Ileanda. Impact intre un microbuz și o mașina

21:20, 18.03.2024 - Un accident rutier, soldat cu patru victime, s-a produs astazi, puțin inainte de ora 14, pe DN1C, in localitatea salajeana Ileanda. Polițiștii au constatat ca, un barbat de 57 de ani, din comuna Vima Mica, județul Maramureș, in timp ce conducea un microbuz pe strada 1 Decembrie 1918, din localitatea…

Barbat injunghiat dupa un conflict spontan in Cornetu, județul Ilfov

20:25, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București.

Trei autoturisme, in care se aflau sapte persoane, implicate intr-un accident rutier pe DN 25, in Galați. Doua victime, incarcerate, traficul este blocat

22:06, 15.02.2024 - Trei autoturisme, in care se aflau sapte persoane, implicate intr-un accident rutier pe DN 25, in Galați. Doua victime, incarcerate, traficul este blocat Trei autoturisme, in care se aflau sapte persoane, au fost implicate, joi seara, intr-un accident rutier produs pe DN 25, in judetul Galati, doua…

Accident grav in Suceava. Mai mulți oameni, raniți/Trei dintre victime, incarcerate

15:20, 13.02.2024 - Un accident rutier cu urmari grave s-a produs marți, 13 februarie, in județul Suceava. Salvatorii au intervenit la fața locului, pentru a le acorda ajutor raniților. Patru barbati au fost raniti, marti, intr-un accident rutier produs in judetul Suceava, dupa ce doua masini s-au ciocnit, potrivit news.ro.…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?