Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Adina Halas, provocatoare în costum de baie. Soţul a atins-o într-o zonă interzisă chiar în public

Publicat:

, în vârsta de 35 de ani, se afla într-o forma de zile mari. Vedeta se afla la mare, unde s-a pozat în costum de baie alaturi de sotul ei.

Vedeta tv se bucura de mare si plaja weekend-ul acesta. a preferat sa plece departe de agitatia din bucuresti si a optat pentru câteva zile la malul marii.

Asadar, împreuna cu sotul ei, vedeta tv s-a distrat pe litoral. Pentru a imortaliza momentul, diva s-a pozat în costum de baie. Trebuie sa recunoastem ca Adina se afla într-o forma de zile mari.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sacrificii face Anda Adam pentru a ramane din nou insarcinata. Artista are 44 de ani și a luat o decizie importanta. „Au existat niște speculații”

12:55, 30.04.2024 - Anda Adam și Joseph Eudor Mohaci s-au casatorit civil la finalul anului 2022, iar acum se pregatesc de nunta. Artista și sotul ei vor sa devina cat mai curand parinti, așa ca au luat masuri. Vedeta a apelat la anumite tratamente, avand in vedere varsta inaintata. Chiar daca nu are probleme de sanatate,…

Nicușor Dan poate sa se apuce de prezidențiale. Il ajuta PSD și PNL

16:05, 25.04.2024 - PSD și PNL sufera de sindromul mamutului cu picioare de lut. Au pus pe cineva in fruntea listei de europarlamentare, apoi respectiva doamna s-a retras. Au un candidat la prezidențiale aproape evident, Marcel Ciolacu, dar asta nu mai știe ce ghicitori și mistere sa lanseze public. Geoana se agita de…

Gabriela Firea iși contrazice soțul in public

09:45, 28.02.2024 - PSD București și-a desemnat candidații pentru Primaria Capitalei și primariile de sector. Gabriela Firea este candidatul propus pentru Primaria Capitalei. Fosta primarița a ținut sa le mulțumeasca tuturor colegilor de partid și nu numai: „Mulțumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucuresti care…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Aerul din București este extrem de toxic! Nivelul de poluare a atins cote alarmante: „Ne confruntam cu riscul de a...”

13:10, 25.02.2024 - Calitatea aerului din capitala Romaniei, București, a atins cote periculoase, conform harților de monitorizare. Specialiștii semnaleaza o creștere brusca, iar situația este pusa in legatura cu arderile masive de deșeuri, in special in zonele periferice ale orașului.


Ce parere ai despre aceasta stire?