Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie prinsă în flagrant de polițiști după ce a furat 15 kg de nuci

Publicat:

Pana in momentul in care a fost prinsa, femeia, in varsta de 31 de ani, a reușit sa stranga cantitatea de 15 kilograme de nuci dintr-o livada situata in extravilanul localitații Salacea, care aparține unei localnice.

Prejudiciul a fost recuperat integral de oamenii legii și restituit proprietarei.

In cauza a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate pentru documentarea intregii eventuale activitați infracționale a celei in cauza.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zbura in Egipt cu 32 de mii de dolari, nedeclarați: O femeie, prinsa la Aeroport cu o avere in bagajul de mana

09:50, 08.05.2024 - O femeie straina este cercetata de oamenii legii dupa ce a fost prinsa cu valuta nedeclarata la Aeroportul Internațional Chișinau. Potrivit informațiilor femeia a incercat sa plece in Egypt cu circa 32 de mii USD, tainuiți in bagajul de mana.

Femeie care detinea 30 de pliculete cu o substabta alba, posibil drog, prinsa de politistii locali din Bucuresti

21:55, 03.05.2024 - Politistii locali din Bucuresti au prins, vineri, o femeie care avea asupra sa 30 de pliculete cu o substanta alba, posibil drog, potrivit news.ro”Substante suspecte gasite asupra unei femei in Bucuresti.

O femeie din Arad a fost prinsa in flagrant in timp ce lua 5.000 de euro mita de la o alta femeie, pentru a-i elibera soțul din arest

11:31, 24.04.2024 - O femeie din Arad a fost arestata la domiciliu pentru 30 de zile, dupa ce a fost prinsa in flagrant in timp ce lua 5.000 de euro mita de la o alta femeie. Banii fusesera ceruți pentru a-i elibera acesteia din urma soțul din arest preventiv. Inculpata este cercetata acum pentru trafic de influența.

Prima femeie antrenor din Romania care a obținut licența Pro, marturisiri in emisiunea „La Feminin” de la GSP. „Eram injurata și ma gandeam: oare ce am facut așa de rau?”

21:20, 28.03.2024 - Irina Giurgiu este prima antrenoare de fotbal cu Licența Pro din Romania, deci ar putea sa antreneze inclusiv la nivelul primei ligi de barbați. Aceasta a fost invitata la emisiunea „La feminin”, de pe GSP.RO și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in cariera sa de pana acum. Irina Giurgiu…

O femeie din București care pretindea ca este estetician, prinsa de poliție. A mutilat zeci de persoane și facea operații la ea acasa

16:20, 27.03.2024 - Un nou caz de medic estetician fals in București. Este vorba despre o femeie care facea intervenții chirurgicale la ea acasa și a mutilat peste douazeci de persoane. A pretins ca a terminat o școala pentru intervenții estetice, insa in realitate nu avea nicio diploma. Polițiștii s-au sesizat și au chemat-o…

Și-a cusut banii in pantaloni: O femeie, prinsa la Aeroport cu 30 de mii de dolari, tainuiți sub haine

09:30, 26.03.2024 - Doua femei sunt documentate pentru tentativa trecerii frontierei fara a face declarație vamala pentru sumele de bani transportate, peste limita admisibila de lege. Cazurile au fost inregistrate ieri, 25 martie, pe Aeroportul Internațional Chișinau.

CAT TUPEU- O femeie din Leordina a furat 30.000 lei și 4500 de euro de la o femeie din Ruscova

11:50, 09.03.2024 - O femeie de 37 de ani din Leordina are acum probleme cu legea dupa ce a fost prinsa ca a furat  suma mare de bani de la o femeie din Ruscova. Chiar de Ziua Femeii, polițiștii Secției 4 Poliție Rurala Leordina, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vișeu de…

Femeie care a furat alimente și cosmetice de la centru comercial din Calea Șagului, prinsa de polițiști

13:15, 29.02.2024 - O femeie in varsta de 52 de ani a crezut ca poate inșela vigilența paznicilor unui supermarket aflat intr-un centru comercial din Calea Șagului. Ea a furat alimente și cosmetice in valoare de peste 600 de lei, insa a fost prinsa.


Ce parere ai despre aceasta stire?