Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie la un depozit de muniție: 25 de morți și 30 de răniți

Publicat:

Cel putin 25 de persoane au murit marti, dupa o explozie la un depozit de munitie in orasul Garabulli, din vestul Libiei, in urma unui conflict intre un grup armat si localnici, transmit Reuters si BBC News online.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac major al Rusiei asupra Dnipropetrovsk: cel putin opt morti, 25 de raniti

13:10, 19.04.2024 - Un puternic atac cu rachete al Rusiei asupra regiunii Dnipropetrovsk (centrul Ucrainei) a ucis cel putin opt persoane, a ranit peste 25 si a avariat instalatii de infrastructura critica, au anuntat vineri dimineata autoritatile locale, citate de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 773. Șase morți și 10 raniți intr-un nou atac rusesc asupra Harkovului

08:20, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters. Poliția naționala ucraineana a declarat ca a fost vorba de un atac cu drone. Aceasta a publicat imagini cu flacarile…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Doi morți și opt raniți dupa ce o drona a rușilor a lovit o cladire rezidențiala din Odesa

13:00, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca date disparute dupa ce o drona a rușilor s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul-port Odesa, din sudul Ucrainei, au declarat autoritațile, transmite Reuters.

3 romani care munceau in Florența au fost raniți intr-un accident cu 5 morți (video)

21:41, 17.02.2024 - Trei muncitori din Romania au fost raniti vineri in Italia, intr-un cumplit accident de munca petrecut pe un santier din Florenta, care s-a soldat cu cinci morti, relateaza Reuters si ANSA, conform News.ro. Muncitorii au murit vineri dimineata, dupa ce s-a prabusit o grinda pe un santier unde lucrau…

Trei muncitori romani au fost raniti intr-un accident pe un santier de constructii din Italia care s-a soldat cu cinci morti

20:35, 17.02.2024 - Trei muncitori din Romania au fost raniti vineri in Italia, intr-un cumplit accident de munca petrecut pe un santier din Florenta, care s-a soldat cu cinci morti, relateaza Reuters si ANSA, potrivit news.ro. Muncitorii au murit vineri dimineata, dupa ce s-a prabusit o grinda pe un santier unde lucrau…

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?