Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO! Uite cum arata in realitate fundul lui Kim Kardashian!

Publicat:

are probabil cel mai celebru poponet de la Hollywood. Dar fesele brunetei arata in realitate complet diferit de cum ne sunt prezentate in revistele de moda.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

'Oppenheimer', marele caștigator al premiilor Oscar / Lista castigatorilor celei de-a 96-a editii - VIDEO

06:35, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au reunit duminica seara, la Los Angeles, pentru a celebra cele mai stralucite performante din cinematografie la gala anuala a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 96-a editie. Gazda si producatorul de talk-show Jimmy Kimmel s-a aflat pentru a patra oara in postura de amfitrion…

Replica exploziva a lui Kim Kardashian, care a zguduit Internetul. Cum a reacționat, dupa ce un fan i-a spus ca o iubește / VIDEO

12:10, 04.03.2024 - Kim Kardashian a pus pe jar Internetul cu o replica exploziva! Celebra vedeta este mereu inconjurata de fani, iar acest lucru s-a intamplat și la o ieșire publica, in Statele Unite ale Americii. Iata cum a reacționat ea, dupa ce un fan i-a spus ca o iubește.

Actorul celebru care nu și-a mai vazut fiica de 20 de ani. „A fost cel mai groaznic moment al vieții mele”

15:45, 28.02.2024 - A reușit sa iși construiasca o cariera excepționala, jucand roluri impunatoare in industria de la Hollywood. Totuși, pe plan persoanl nu este la fel de implinit. Puțini știu, insa celebritatea nu și-a mai vazut fiica de cel puțin 20 de ani. „A fost cel mai groaznic moment al vieții mele”. Foto Cariera…

Ginecologul care joaca rolul lui Zalmoxis. Primul sau film a fost premiat la Hollywood VIDEO

22:55, 20.02.2024 - La cei 84 de ani a jucat deja in primul film, „In umbra lui Shakespeare”, produs de baimareanul Walter Ubelhart, care este și autorul carții cu același nume. Acum se fac filmarile pentru al doilea film, „Zalmoxis – spiritul lupului”, unde are rolul principal.


Ce parere ai despre aceasta stire?