Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DRUM PLIN CU GROPI Strada Talna din Negrești-Oaș necesită reparații urgente

Publicat:
DRUM PLIN CU GROPI Strada Talna din Negrești-Oaș necesită reparații urgente

Starea strazii Talna din orașul Negrești-Oaș a starnit un val de nemulțumire in randul localnicilor care au domiciliul acolo și sunt nevoiți sa treaca zilnic cu mașina pe acolo, chiar de mai multe ori. The post DRUM PLIN CU GROPI din Negrești-Oaș necesita reparații urgente first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCESE ALIMENTARE Consumul excesiv de sare poate amplifica starea de sanatate a rinichilor

07:25, 23.04.2024 - Clorura de sodiu, cunoscuta sub numele de sare, este un element esențial in dieta noastra și se gasește natural in anumite alimente precum peștele și fructele de mare, iar producatorii o adauga in majoritatea alimentelor procesate. The post EXCESE ALIMENTARE Consumul excesiv de sare poate amplifica…

ORAȘUL NEGREȘTI-OAȘ Campanie gratuita de colectare a deșeurilor textile și voluminoase

06:50, 18.04.2024 - Primaria orașului Negrești-Oaș, in parteneriat cu operatorul de salubritate CleanMan, organizeaza prima campanie din acest an pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a celor fabricate din materiale textile.  The post ORAȘUL NEGREȘTI-OAȘ Campanie gratuita de colectare a deșeurilor textile și voluminoase…

PENTRU PACIENȚII DIN NEGREȘTI Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai”

17:00, 14.04.2024 - Un sobor de preoți, condus de parintele protopop Marcel I. Malanca, a savarșit Taina Sfantului Maslu la Spitalul orașenesc Dr. Pop Mihai din Negrești-Oaș. The post PENTRU PACIENȚII DIN NEGREȘTI Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai” first appeared on Informatia Zilei .

Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai” Negrești-Oaș

16:50, 14.04.2024 - Un sobor de preoți, condus de parintele protopop Marcel I. Malanca, a savarșit Taina Sfantului Maslu la Spitalul orașenesc Dr. Pop Mihai din Negrești-Oaș. The post Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai” Negrești-Oaș first appeared on Informatia Zilei .

PROFESII DE VIITOR Top 5 profesii de viitor care necesita limba engleza

08:05, 14.04.2024 - Intr-o lume din ce in ce mai interconectata, engleza a devenit un pilon de baza pentru nenumarate cariere. The post PROFESII DE VIITOR Top 5 profesii de viitor care necesita limba engleza first appeared on Informatia Zilei .

MODERNIZARE ȘI ANVELOPARE Toate blocurile din Negrești-Oaș vor fi reabilitate termic

21:01, 13.03.2024 - Toate blocurile din Negrești-Oaș vor avea fațada noua grație reabilitarii termice prin care vor trece. Anunțul a fost facut de primarița Aurelia Fedorca, in cadrul unei conferințe de presa, prin care a informat ca blocurile de pe Aleea Trandafirilor, respectiv strazile Victoriei și Livezilor vor fi…

LEGEA PENSIILOR Transformarea pensiei se face din oficiu: nu necesita depunerea unei cereri la Casa de Pensii

18:15, 14.02.2024 - Casa Județeana de Pensii Satu Mare aduce la cunoștința pensionarilor care se regasesc in pensie de invaliditate,... The post LEGEA PENSIILOR Transformarea pensiei se face din oficiu: nu necesita depunerea unei cereri la Casa de Pensii first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?