Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi copii au fost folosiți ca sclavi în schimbul drogurilor și al alcoolului!

Publicat:
Doi copii au fost folosiți ca sclavi în schimbul drogurilor și al alcoolului!

Doi copii au fost folosiți ca sclavi, la munci grele, de un barbat din Hunedoara, care le oferea in schimb droguri și alcool, precum și... The post Doi copii au fost folosiți ca sclavi in schimbul drogurilor și al alcoolului! appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima ediție a proiectului „Copii suntem toți”

10:35, 12.04.2024 - Inspectorul Școlar Județean Arad, in parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistența Educaționala Arad și Școala Gimnaziala Aurel Vlaicu Arad, organizeaza in data de... The post Prima ediție a proiectului „Copii suntem toți” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Drumul Regelui: parteneriat pentru obținerea unei finanțari in vederea modernizarii

12:30, 28.03.2024 - Se intenționeaza obținerea unei finanțari europene pentru a moderniza Drumul Regelui, pe acest considerent Consiliul Județean semneaza un parteneriat cu instituția omonima din județul Hunedoara.... The post Drumul Regelui: parteneriat pentru obținerea unei finanțari in vederea modernizarii appeared…

Doi copii, folosiți la munci grele in schimbul drogurilor și a alcoolului

22:40, 14.03.2024 - Doi copii au fost folosiți ca sclavi, la munci grele, de un barbat din Hunedoara, care le oferea in schimb droguri și alcool, precum și sume modice de bani și mancare. Procorii l-au reținut pe barbat și cer judecatorilor arestarea preventiva a acestuia.

Se construiesc doua drumuri montane spectaculoase in Romania. Cand vor fi gata 

15:10, 14.03.2024 - In urmatoarele zile, doua drumuri de munte care incep din orașul Uricani din Hunedoara, aflat in ținutul salbatic de la poalele munților Retezat și Valcan, vor intra in șantier. Peste 80 de milioane de lei vor costa lucrarile, potrivit evz.ro.  Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente…

A murit in timp ce a curațat un bazin al unei firme din localitatea Vețel

10:26, 10.03.2024 - Doi barbați care curațau bazinul unei firme din județul Hunedoara s-au intoxicat. O victima a murit, iar cea de a doua a fost transportata la... The post A murit in timp ce a curațat un bazin al unei firme din localitatea Vețel appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sub influența drogurilor sau a alcoolului, la volan, pe șoselele din Arad

17:20, 21.02.2024 - Trei șoferi sunt cercetați penal dupa ce polițiștii i-au depistat conducand autoturisme in timp ce se aflau sub influența substanțelor psihoactive sau a bauturilor alcoolice.... The post Sub influența drogurilor sau a alcoolului, la volan, pe șoselele din Arad appeared first on Special Arad · ultimele…

Banuit de violare de domiciliu, un barbat de 37 de ani a fost reținut

13:21, 18.02.2024 - In urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 2 Micalaca a fost identificat un barbat de 37 de ani, din județul Hunedoara, care, in noaptea de... The post Banuit de violare de domiciliu, un barbat de 37 de ani a fost reținut appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Glad Varga și Sergiu Bilcea, deputați PNL Arad: „Aproape 13 000 de copii din Arad vor beneficia de o masa sanatoasa!” (P)

12:50, 07.02.2024 - Prin Programul național „Masa  sanatoasa” se urmarește promovarea unui regim de viața sanatos pentru copii. In cadrul programului, 12.941 de elevi din 26 de școli ... The post Glad Varga și Sergiu Bilcea, deputați PNL Arad: „Aproape 13 000 de copii din Arad vor beneficia de o masa sanatoasa!” (P) appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?