Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De la petrecere direct la spital. Mireasa şi câţiva învitaţi s-au ales cu toxinfecţie alimentară

Publicat:

21 de nuntasi, printre care mireasa si nasul, au ajuns de la petrecere direct la spital, dupa ce au chefuit intr-un restaurant din orasul Cricova. Toti s-au ales cu toxinfectie alimentara. 17 invitati sunt sub supravegherea medicilor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Laura Bruma și-a dus de urgența mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanța: ”Consider sa aflați...” / FOTO

22:06, 25.04.2024 - Clipe dificile in familia Laurei Bruma! Artista și-a dus mama de urgența la spital, din cauza problemelor grave de sanatate cu care se confrunta. A ezitat sa vorbeasca despre ce se intampla in viața ei, insa acum a dezvaluit ca este momentul sa impartașeasca cu fanii una dintre parțile maoi puțin neplacute.

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Mireasa, sezonul 9. Care este motivul pentru care Liviu s-a desparțit de Iulia in direct. Tanarul a spus totul, fara ezitare

12:25, 23.03.2024 - In gala Mireasa de vineri, 22 martie 2024, Liviu a decis sa se desparta de Iulia. La scurt timp de la alegerea luata, cei doi au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a vorbit despre ruptura care s-a produs intre ei.

Alerta de toxiinfectie alimentara la o pensiune din țara. Mai mulți copii au ajuns la spital

10:45, 20.02.2024 - Mai mulți copii aflați intr-un cantonament au ajuns in grija cadrelor medicale din județul Argeș, dupa ce s-au simțit rau. Astfel, 14 copii au ajuns la spital dupa ce s-ar fi intoxicat cu mancare intr-o pensiune din Rucar, județul Argeș, informeaza marți dimineața, 20 februarie, Antena3. Conform sursei…

14 copii, duși de urgența la spital, dupa ce au luat masa la o pensiune din Rucar. A fost depistat un focar de toxiinfecție alimentara

09:55, 20.02.2024 - Este alerta in Rucar! 14 copii au fost duși de urgența la spital, dupa ce au luat masa la o pensiune din zona. Au fost facute controale, dupa ce starea de sanatate a copiilor s-a degradat, și a fost depistat un focar de toxiinfecție alimentara. Iata care este starea copiilor!


Ce parere ai despre aceasta stire?