De ce se numeşte spanacul „mătura intestinului“. Pericolele ascunse de consumul alimentului care tratează cu succes anemia
Publicat:Spanacul poate fi inclus la ori e masa si consumat cu oua, peste, amestecat in salata verde etc. Calitatile curative ale spanacului sunt cunoscute si apreciate din cele mai vechi timpuri. Stramosii nostri il foloseau pentru a se trata de anumite afectiuni, ca si iarba de leac, dar de asemenea ca si hrana. Spanacul a mai fost numit si „matura intestinului„ pentru ca este poate cel mai bun mijloc de a ne curata intestinele si de a regenera sistemul digestiv. “Spanacul se consuma ca si aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte…
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Ceapa verde și beneficiile ei pentru sanatate. Ce persoane trebuie sa fie precaute cu consumul acesteia
23:00, 04.05.2024 - Ceapa verde este nelipsita de pe mesele romanilor, mai ales in sezonul de primavara. Puțini știu insa ca, pe langa gustul pe care il are, leguma ofera și beneficii importante pentru sanatate
Pericolele dietelor de pe internet: Riscurile ascunse ale pastilelor și ceaiurilor miraculoase pentru slabit
20:01, 22.04.2024 - Pe masura ce vara se apropie, unii romani recurg la diverse metode pentru a pierde in greutate. Insa, dietele disponibile pe internet, propuse de persoane neavizate, pot constitui un risc pentru sanatate, chiar daca uneori conduc la pierderea in greutate.
Pericolele „perfide” ale postului. Nutriționist: „Nu recomand modernismele precum pateul vegetal”
23:26, 17.04.2024 - Profesorul Nicolae Hancu, co-coordonatorul Centrului Național de Competențe in Stilul de Viața Sanatos, atrage atenția ca produsele de post pot fi nocive pentru sanatate daca le gatim intr-un mod nesanatos. El nu recomanda „modernismele nutriționale” precum pateul sau carnea vegetala.
Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni
07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…
Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni
13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…
Șodoul, leacul bunicii pentru tuse și gat iritat. Cum se prepara corect aceasta bautura magica
10:11, 29.02.2024 - Șodoul este o bautura pe baza de ou, lapte cald și miere ce poate fi administrat pentru tratarea laringitei, rinofaringitei, amigdalitei și chiar a anemiei, scrie Click!Sanatate .Pentru ca oul este principalul ingredient al acestui preparat, șodoul și-a primit numele de la „chaud l’oeuf”, care provine…
De ce NU este sanatoasa cafeaua la ibric. Pericolele ascunse, dezvaluite de un medic roman celebru
17:51, 27.02.2024 - Pericolele ascunse ale cafelei la ibricDesigur, mulți romani iși incep ziua cu tradiționala cafea la ibric. Cu toate acestea, medicul Marius Sava a avertizat asupra pericolelor asociate cu aceasta metoda de preparare. Deși cafeaua este recunoscuta pentru proprietațile sale antioxidante, specialistul…
De ce NU este sanatoasa cafeaua la ibric. Pericolele ascunse, dezvaluite de un medic roman celebru
09:51, 27.02.2024 - Pericolele ascunse ale cafelei la ibricDesigur, mulți romani iși incep ziua cu tradiționala cafea la ibric. Cu toate acestea, medicul Marius Sava a avertizat asupra pericolelor asociate cu aceasta metoda de preparare. Deși cafeaua este recunoscuta pentru proprietațile sale antioxidante, specialistul…