Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUM ATRAGEM FERICIREA? Schimbă-ți perspectiva dacă vrei mai multă fericire în viața ta!

Publicat:
CUM ATRAGEM FERICIREA? Schimbă-ți perspectiva dacă vrei mai multă fericire în viața ta!

Schimbarea de orice fel este o provocare, deoarece inerția este calea cea mai ușoara. De ce pare atat de greu sa faci o schimbare? The post CUM ATRAGEM FERICIREA? Schimba-ți perspectiva daca vrei mai multa fericire in viața ta! first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zodiile care au nevoie de o schimbare majora in viata lor. Doar asa vor intalni fericirea adevarata

13:45, 06.05.2024 - Uneori, universul ne trimite semnale clare ca este timpul pentru o noua direcție. Pentru unii, aceasta schimbare vine natural, dar alții sunt nevoiți sa se rupa din locuri sau de oameni pentru a trai aceste schimbari. Pentru cateva zodii in special, acest moment de tranziție este nu numai inevitabil,…

PERSPECTIVA COPIILOR Cum se vad in ochii elevilor primele semne ale consumului de droguri

09:05, 26.04.2024 - Sfaturi pentru parinți, despre cum pot identifica primele semne ale consumului de droguri pot fi urmarite in 7 videoclipuri scurte, realizate de Inspectoratul școlar județean Maramureș  ..... The post PERSPECTIVA COPIILOR Cum se vad in ochii elevilor primele semne ale consumului de droguri first appeared…

PROTECȚIA COPIILOR IN DIVORȚ Schimbarea legislativa ce vizeaza instrainarea parinteasca

22:45, 13.04.2024 -     O schimbare legislativa adoptata de Camera Deputaților aduce modificari semnificative pentru cuplurile aflate in proces de divorț și... The post PROTECȚIA COPIILOR IN DIVORȚ Schimbarea legislativa ce vizeaza instrainarea parinteasca first appeared on Informatia Zilei .

DOLIU Ilie Șerbanescu, venerat analist economic și fost ministru, s-a stins din viața la varsta de 81 de ani, marcand sfarșitul unei ere in economia naționala.

15:41, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, respectat economist și fost ministru, a decedat la 81 de ani, lasand o amprenta semnificativa asupra economiei și politicii romanești. The post DOLIU Ilie Șerbanescu, venerat analist economic și fost ministru, s-a stins din viața la varsta de 81 de ani, marcand sfarșitul unei ere in…

NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața

11:05, 03.04.2024 - Reprezentanții spitalului susțin ca pacienta a fost monitorizata indeaproape și ca nu au gasit inca o explicație pentru deteriorarea rapida a starii sale de sanatate. The post NEGLIJENȚA MEDICALA O femeie gravida in patru luni și-a pierdut viața first appeared on Informatia Zilei .

DOLIU IN SATU MARE Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața

11:55, 11.03.2024 - Spitalul Județean Satu Mare este in doliu. Șeful secției de Medicina Legala. Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața.  The post DOLIU IN SATU MARE Dr. Nicolae Danuț Danciu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

CE AR TREBUI SA ȘTIM Schimbarea orei de vara in 2024

19:46, 04.03.2024 - In 1932, Romania a adoptat ora de vara pentru prima data, urmand sa renunțe temporar la aceasta practica in 1941, iar mai tarziu, in 1997, sa stabileasca oficial ora de vara in conformitate cu Convenția fusurilor orare The post CE AR TREBUI SA ȘTIM Schimbarea orei de vara in 2024 first appeared on Informatia…

ANALIZA ECONOMICA Piața monetara in Romania a fost calma din perspectiva euro

17:15, 12.02.2024 - Inca din anul 2008, atunci cand a inceput criza financiara odata cu falimentul bancii americane Lehman Brothers, au aparut diverse analize care indicau creșterea euro la 5 lei. The post ANALIZA ECONOMICA Piața monetara in Romania a fost calma din perspectiva euro first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?