Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a ales de Flori, fosta iubită a lui Nicolae Guță! S-au iubit în 2015 și aproape au făcut un copil împreună

Publicat:

Nabadaioasa este viața amoroasa a lui Nicolae Guța. Atunci cand n-are iubita are soție și atunci cand n-are soție are amanta... Ce mai, nu degeaba are manelistul o adevarata echipa de fotbal de urmași.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

16:36, 04.05.2024 - Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viața, mai puțin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare.

E oficial, Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guța, revine in lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o in jos cand artista avea succes

23:00, 22.04.2024 - Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Cu cine l-a inlocuit Madalina pe Nicolae Guța! Fosta iubita, cunoscuta și ”Beyonce de Romania” a uitat de manelist! / FOTO

21:15, 29.03.2024 - Liviu Guța și Madalina au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar ea i-a calcat pe urme manelistului. Insa, relația lor a luat sfarșit, iar acum se pare ca cea numita ”Beyonce de Romania” are un nou iubit! Iata cu cine l-a inlocuit pe Nicolae Guța!

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Bunica lui Catalin Bordea: „Trebuie sa iți iei o femeie care are copil!”. De ce i-a oferit acest sfat și ce a dat de ințeles despre fosta lui soție / VIDEO

18:30, 04.03.2024 - Bunica lui Catașin Bordea i-a oferit un sfat prețios comediantului. Femeia care l-a crescut a vorbit despre viitoarea lui iubita, dar și despre fosta soție. Iata de ce i-a oferit acest sfat juratului de la iUmor, dar și ce a dat de ințeles despre fosta lui partenera de viața!

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?