Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce le-a promis Dăncilă și ce primesc parlamentarii care se reîntorc în PSD

Publicat:

, și au primit asigurari de la președintele PSD ca, dupa ce își vor proba fidelitatea fața de partid, vor obține beneficiile cerute.

a fost înlaturat recent de la șefia organizatiei PSD Cluj din cauza rezultatelor slabe, iar a fost trecut cu vederea de catre partid atunci când s-au facut nominalizarile pentru conducerea ASF.

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro ca i-a promis lui Nasra ca îl va repune în funcție, iar va fi vicepreședinte al organizației…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Sepsi - CFR Cluj, in etapa 2 din play-off-ul SuperLiga

20:00, 29.03.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe și CFR Cluj se intalnesc in primul meci al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Ce loc va obține PNL Cluj pe lista pentru europarlamentare? Tișe vrea dreptate in propriul partid: „Sa primim ce meritam”

10:56, 20.03.2024 - Lista candidaților PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie ar putea fi decisa astazi. Un singur lucru este sigur pana la aceasta ora: lista va fi deschisa de candidatul independent Ramona Chiriac, șefa reprezentanței Comisiei Europene in Romania.

LiveBlog CFR Cluj - Universitatea Craiova, in etapa 1 din play-off-ul SuperLiga

19:36, 16.03.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se intalnesc in prima etapa a play-off-ului SuperLiga Romaniei. Ambele formații au șanse sa caștige titlul, iar o victorie este imperativa pentru ambele formații. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Cantaretul Gheboasa este cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri

15:25, 02.03.2024 - Trapperul Gabriel Gavris, zis Gheboasa, este cercetat de DIICOT pentru consum de droguri, dupa ce a fost prins cu canabis asupra sa, au declarat sambata, 2 martie, surse judiciare pentru Libertatea.Procurorii DIICOT Dambovita au dispus vineri, 1 martie, retinerea a patru persoane, pentru trafic de droguri…

A intrat cu BMW-ul in restaurant

15:10, 18.02.2024 - Un barbat din Cluj a intrat cu mașina intr-un restaurant din Baile Herculane. Șoferul tocmai ce parcase mașina și se pare ca a accelarat din greșeala. Autoturismul condus de un barbat de 48 de ani din Cluj a patruns prin peretele din sticla, a trecut peste mesele localului și s-a oprit intr-un perete,…

AUR Timis pe un butoi de pulbere. Ovidiu Szime, seful organizatiei Timisoara, a demisionat din partid

09:50, 08.02.2024 - Coordonatorul AUR Timisoara, Ovidiu Szime, si-a anuntat demisia din functie, dar si din calitatea de „suporter”, asa cum probabil se numesc la AUR membrii de partid. Demisia lui vine la cateva zile dupa un demers similar al purtatorului de cuvant al organizatiei judetene, Cornel Iures. Ceva e putred…


Ce parere ai despre aceasta stire?