Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant: O fată care a raportat la poliție că a fost violată de profesor, violată și de polițist

Publicat:

Caz șocant in Kosovo, care a provocat pana și reacția premierului de la Priștina. a convocat șefii poliției și justiției dupa ce o tanara a acuzat un profesor de la școala ca a violat-o, iar atunci cand a ...

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Esec al referendumului privind demiterea primarilor albanezi din nordul Kosovo

08:51, 22.04.2024 - Un referendum privind demiterea primarilor albanezi din patru localitati cu populatie predominant sarba din nordul Kosovo a esuat duminica din cauza boicotarii sale de catre majoritatea sarba, denuntata de Pristina drept o `presiune din partea Belgradului”, transmite AFP.

Referendumul pentru demiterea primarilor albanezi din Kosovo a eșuat

03:00, 22.04.2024 - Referendumul prin care se urmarea demiterea primarilor albanezi din patru localitati cu populatie predominant sarba din nordul Kosovo a esuat din cauza boicotarii sale de catre majoritatea sarba, denuntata de Pristina drept o „presiune din partea Belgradului”

„Un fel de profet pentru poporul nostru”. Kosovarii ii fac statuie fostului premier britanic Tony Blair FOTO

10:30, 17.04.2024 - In timp ce sculptorul Agon Qosa facea ultimele retusuri la o statuie dedicata lui Tony Blair, el se gandea la ceea ce a facut fostul premier britanic pentru Kosovo in urma cu un sfert de secol. Qosa si alti etnici albanezi din Kosovo il idolatrizeaza pe Blair pentru rolul sau de lider in timpul campaniei…

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Caz șocant in Sibiu. Un polițist este in coma, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un barbat

12:15, 14.02.2024 - Accident șocant in Sibiu. Un polițist a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu mașina de un șofer. Medicii l-au operat de urgența, insa sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Iata cum s-a produs accidentul.


Ce parere ai despre aceasta stire?