Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cantaretul francez Johnny Hallyday a murit la varsta de 74 de ani

Publicat:

, cel mai mare star rock cunoscut vreodata in Franta, a murit in noaptea de marti spre miercuri, la varsta de 74 de ani, in urma unui cancer la plamani, a declarat sotia sa, Laeticia, pentru AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia “Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani, a anuntat Andrei Paunescu pe Facebook.  “S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani…

Actorul M. Emmet Walsh, faimos pentru rolurile din "Blade Runner", "Raising Arizona" si "Knives Out", a murit la varsta de 88 de ani

08:35, 21.03.2024 - M Emmet Walsh, actorul care a jucat in peste 220 de roluri in filme si la televiziune, printre care "Blade Runner", "Knives Out" si filmele fratilor Coen "Blood Simple" si "Raising Arizona", a murit la varsta de 88 de ani.

Japonezul Shigeichi Negishi, inventatorul karaoke, a murit la varsta de 100 de ani

22:05, 15.03.2024 - Conform informațiilor existente, Negishi a murit pe 26 ianuarie. Cu toate acestea, familia sa nu a facut nicio declarație pe marginea acestui subiect. In urma lui Negishi au ramas trei copii, cinci nepoți și opt stranepoți. 

Presedintele Consiliului judetean Vrancea, liberalul Catalin Toma, in varsta de 46 de ani, a murit

11:15, 17.02.2024 - Catalin Toma, presedintele Consiliului judetean Vrancea si al PNL Vrancea, a decedat la un spital din Capitala unde a ajuns cu complicatii in urma unei raceli. Catalin Toma s-a imbolnavit in urma unei vizite in Franta, iar la intoarcere starea sa s-a agravat si a fost dus de urgenta la Institutul Marius…

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.

Franța și Ucraina vor semna in curand un acord de securitate, afirma ministrul francez de Externe

22:35, 14.02.2024 - Franța și Ucraina vor semna, in curand, un acord privind angajamente de securitate, a declarat miercuri ministrul francez de Externe, Stephane Sejourne. Președintele francez Emmanuel Macron era așteptat sa finalizeze un acord de securitate in Ucraina in aceasta luna, dar a amanat calatoria din motive…

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.


Ce parere ai despre aceasta stire?