Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cancerul la sân face ravagii şi printre divele de la Hollywood. Actriţe celebre care suferă de cumplita boală VIDEO

Publicat:

Julia Louis-Dreyfus a facut public pe pagina ei de socializare faptul ca sufera de cancer la san, informeaza Romania TV. "Una din opt femei face cancer de san. Astazi, eu sunt una", a scris actrita.

La 56 de ani, Julia Louis-Dreyfus este cea care detine titlul de actor care a primit cele mai multe premii Emmy pentru un rol. Iar vestea ca are cancer a primit-o dupa ce a luat a sasea oara consecutiv premiul Emmy pentru rolul din serialul HBO "Vicepresedinta/Veep".

In urma cu doi ani, o alta vedeta de la Hollywood a aflat ca sufera de aceeasi boala.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cod galben de vreme rea in Romania! Zonele afectate de alerta ANM imediata

08:36, 30.04.2024 - Vești rele din partea ANM! S-a emis un cod galben de vreme rea in Romania. Specialiștii Administrației de Meteorologie au transmis ca mai multe zone din țara sunt afectate de vremea rea. Pana cand este valabila atenționarea? Cod galben de vreme rea in Romania. Zonele afectate Marți dimineața, 30 aprilie…

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer in stadiu terminal

13:55, 09.04.2024 - Shannen Doherty trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiul terminal la san. Actrița are și metastaze la creier, iar in urma cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat dupa 11 ani de casnicie.

Vești bune pentru elevii unui județ din Romania. Toate școlile vor avea autobuze pentru transportul copiilor

11:45, 06.04.2024 - Consiliul Județean din Galați a semnat un contract pentru achiziționare a mai multor microbuze care vor transporta elevii la unitațile de invațamant. Costul proiectului este de 14 milioane de euro, bani de provin din fonduri europene, guvernamentale, cat și capital propriu.

Deputat Cristina Burciu: Necesitatea stringenta a garantarii viitorului copiilor care sufera de afecțiuni ale spectrului autist

18:31, 02.04.2024 - Ziua Internaționala de Conștientizare a Autismului, celebrata astazi, este un excelent prilej pentru a atrage atenția asupra necesitații unor modificari legislative, avand in vedere lacunele existente indeosebi in garantarea unui viitor optimist copiilor care sufera de afecțiuni ale spectrului autist.…

Veste rea pentru Romania. Austria a anuntat blocarea intrarii tarii noastre in Schengen: „Ar fi gresit sa se dea unda verde”

10:45, 27.02.2024 - Vești rele pentru Romania. Deși Klaus Iohannis a cetut aderarea completa la spațiul Schengen, Austria conține sa se mențina ferma pe poziții și sa se opuna acestui pas important. Ministrul de interne al Austriei, Gerhard Karner, și-a exprimat parerea clara și a motivat alegerea sa. Austria blocheaza intrarea…

Vești bune pentru cei care lucreaza la capșuni in Romania! Salariile pentru culegatori au crescut considerabil

13:40, 13.02.2024 - Vești bune pentru cei care lucreaza la capșuni in Romania! Salariile pentru culegatori au crescut considerabil, astfel ca au ajuns sa fie ca in strainatate. Iata cat se caștiga in acest domeniu in prezent!

Numarul beneficiarilor romani de carduri sociale scade in Romania. Cine nu le va mai primi in continuare

14:45, 09.02.2024 - Vești proaste pentru milioane de romani! Numarul persoanelor care vor primi carduri sociale in urmatoarea perioada scade drastic. Mai mult de jumatate dintre categoriile eligibile au fost șterse de pe lista. Iata despre cine este vorba.


Ce parere ai despre aceasta stire?