Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brexit: trei propuneri privind următorii paşi

Publicat:

Primul amendament propune ca miercuri sa se desfasoare un vot prin care sa fie schimbate regulile parlamentare astfel incat deputatii sa aiba timp sa dezbata si sa se pronunte prin ''voturi orientative'' (indicative votes) asupra unor cai alternative in procesul Brexitului, cum ar fi organizarea unui al doilea referendum sau ramanerea in uniunea vamala a UE.

Al doilea amendament, propus de opozitia laburista, cere guvernului sa le dea deputatilor suficient timp pentru a gasi o majoritate pentru o abordare diferita a Brexitului.

Ultimul amendament mentioneaza ca daca cu o saptamana…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Scoția ar putea sa se desparta de Regatul Unit in cel mult cinci ani, anunța premierul: „Independența e raspunsul”

14:06, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii.

Razboiul din Ucraina: Cei 27 șefi de stat și de guvern europeni promit arme antiaeriene Kievului și sancțiuni contra Iranului

14:40, 18.04.2024 - Liderii celor 27 state membre ale Uniunii Europene, reuniți la Bruxelles, au consacrat o buna parte a dezbaterilor lor de miercuri crizei din Orientul Mijlociu. Așa cum a reieșit din luarile sale de poziție din aceste zile, Volodimir Zelenski nu și-a ascuns regretul ca el este considerat „un aliat din…

G7 isi afirma ‘sprijinul deplin’ pentru Israel dupa atacul Iranului

06:51, 15.04.2024 - Liderii G7 au asigurat duminica Israelul de ‘sprijinul lor deplin’ dupa atacul Iranului, spunand ca sunt ‘gata sa ia masuri’ impotriva Teheranului ‘ca raspuns la alte initiative destabilizatoare’, relateaza AFP. ‘Ne exprimam solidaritatea si sprijinul deplin pentru Israel si poporul sau si ne reafirmam…

Liderii și experții europeni in energie cer relansarea industriei nucleare

12:30, 21.03.2024 - Liderii europeni si expertii in domeniul energiei ar urma sa faca joi un apel pentru relansarea energiei nucleare, la Summitul Energiei Nucleare de la Bruxelles, in incercarea de a reface industria.

Liderii europeni vor relansarea energiei nucleare in UE, dar problemele persista

12:05, 21.03.2024 - Liderii europeni si expertii in domeniul energiei ar urma sa faca joi un apel pentru relansarea energiei nucleare, la Summitul Energiei Nucleare de la Bruxelles, in incercarea de a reface o industrie europeana dupa mai multi ani de declin constant, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

UE ar putea replica Operațiunea Rwanda in tot spațiul comunitar. Ce se propune pentru a stopa valul masiv de migranți

09:35, 07.03.2024 - Partidul Popular European (PPE), de centru-dreapta, afirma ca dorește sa incheie o serie de acorduri pe tema deportarii cu țari care nu fac parte din UE, ca sa poata bloca ascensiunea extremei-drepte Grupul partidelor politice care o sprijina pe Ursula von der Leyen pentru un al doilea mandat intr-una…

Nicolae Ciuca, intalniri cu liderii și discurs in fața popularilor europeni: "Destinul și viitorul romanilor este Uniunea Europeana"

23:00, 06.03.2024 - Fostul premier Nicolae Ciuca, președintele PNL, a profitat de Congresul PPE de la București pentru o serie de intalniri tete-a-tete cu mai mulți lideri europeni, printre care Roberta Metsola, Ursula von der Leyen sau Manfred Weber.

Marea Britanie a impus sancțiuni impotriva conducerii inchisorii din Siberia unde a murit Aleksei Navalnii. „Ii vom trage la raspundere”

15:10, 21.02.2024 - Autoritațile britanice au anunțat, miercuri, 21 februarie, sancțiuni impotriva a șase persoane din conducerea coloniei penale din Rusia unde a murit liderul rus al opoziției, Aleksei Navalnii, informeaza BBC.Celor șase șefi ai inchisorii din Siberia „li se va interzice intrarea in Regatul Unit, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?