Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brexit: Guvernul vrea să prelungească vacanţa parlamentului până la 14 octombrie pentru a-i limita marja de manevră (presă)

Publicat:

Guvernul britanic va incerca sa prelungeasca vacanta parlamentara cu circa o luna, pana la 14 octombrie, in cadrul demersurilor de a impiedica o deturnare a planurilor sale pentru Brexit, a relatat BBC, preluat de Reuters.

Masura, despre care scrie si , ar limita intervalul de timp pe care l-ar avea la dispozitie parlamentarii care vor sa impiedice iesirea din fara un acord.

Biroul premierului nu a comentat deocamdata pe marginea celor relatate de presa si care au provocat o depreciere a lirei sterline.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viktor Orban spune ca Ungaria iși va crește din nou cheltuielile militare pe fondul razboiului din Ucraina

12:35, 03.05.2024 - Ungaria va fi nevoita sa-si creasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din Ucraina se prelungeste, ceea ce presupune reducerea fondurilor in alte sectoare, a declarat vineri, la postul public de radio, premierul Viktor Orban, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Razboiul la scara…

Liderul palestinian se așteapta ca asaltul israelian asupra Rafah sa aiba loc in zilele urmatoare. Ar fi „cea mai mare catastrofa”

14:15, 28.04.2024 - Președintele palestinian Mahmoud Abbas spune ca Statele Unite sunt singurele care ar putea sa opreasca Israelul sa atace orașul Rafah, din sudul Fașiei Gaza, adaugand ca se așteapta ca asaltul sa aiba loc in urmatoarele zile, relateaza agenția Reuters, citata de The Guardian.„Facem apel la Statele Unite…

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Ajutor nesperat pentru autoritațile locale de la Guvern: imprumuturi de la Trezorerie pentru proiectele din PNRR 

23:26, 11.04.2024 - Veste buna pentru autoritațile locale care primesc un ajutor nesperat de la Guvern, chiar inainte de alegerile din 9 iunie: se pot imprumuta de la Trezorerie pentru a finaliza proiectele finanțate prin PNRR. Masura are ca scop sa ajute autoritațile locale sa finalizeze proiectele pe bani europene in…

R. Moldova: Alegerile prezidențiale și referendumul pentru aderarea la UE vor fi in octombrie

15:15, 18.03.2024 - Alegerile prezidențiale și referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana ar urma sa aiba loc in luna octombrie, potrivit unui anunț facut luni de președinta Maia Sandu. Intr-o conerința de presa, aceasta a amintit ca a solicitat Parlamentului sa declanșeze procedura…

Theresa May nu va mai candida pentru un nou mandat in parlament

09:55, 08.03.2024 - Fostul premier britanic Theresa May a anuntat vineri ca nu va mai candida pentru un nou mandat in parlament, devenind cel mai recent membru al Partidului Conservator de guvernamant care isi semnaleaza iesirea din politica de prima linie pana la sfarsitul acestui an, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.…

Masura istorica in Marea Britanie: limita la doua lire pe rotire pentru sloturile online

13:56, 23.02.2024 - Guvernul de la Londra urmeaza sa impuna noi limite de pariuri, de doar doua lire sterline pe rotire, la aparatele de slot online, informeaza The Guardian, o decizie care ar putea costa companiile de pacanele sute de milioane de lire sterline.


Ce parere ai despre aceasta stire?