Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bine di tăt! Ce face dragostea din Andreea Marin!

Publicat:

De când formeaza o familie cu turcul , fosta zâna a surprizelor a devenit de nerecunoscut. Pare cu totul alta femeie.

Dragostea îi sade bine - asta s-ar putea spune despre diva de televiziune , care în ultima vreme, de când este casatorita cu medicul turc , pare mai stralucitoare si mai radioasa ca niciodata.

Vedeta TV a participat la o gala care a avut loc la Ateneul Român, din Capitala. A fost o saparitie de zile mari, super sexy si super frumoasa.

Tinutele alese pentru…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

O vedeta din Romania, luata de politie dintr-un mall din Capitala. A facut scandal, trecatorii au fost si ei afectati

20:40, 31.03.2024 - Cine iși mai aduce aminte de Andrei Versace, pe numele sau real Andrei Parvan? In urma ani buni, el era un personaj controversat in lumea buna a Capitalei și facea furori oriunde aparea. ”Regele fițelor” a lipsit o buna perioada din peisajul autohton, dar a revenit recent in atenția tuturor, dar nu…

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credința! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

16:01, 29.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Super congresul PPE de la București: participa 2.000 de delegați + 13 șefi de state / Liderul PNL Cluj: „Romania devine capitala unde se iau deciziile pentru viitorul UE”

16:25, 04.03.2024 - Peste 2.000 de delegati din peste 40 de tari, printre care se vor numara presedintele Comisiei Europene, presedintele Parlamentului European, sefi de state si de guverne, presedintii de partide din partea Popularilor Europeni, dar si comisarii europeni care fac parte din familia politica a PPE, se vor…

Cum a fost surprinsa Dana Budeanu intr-un targ din Bucuresti. O batrana a uimit-o cu replica ei: „Mergeți sa vedeți cine suntem”

17:50, 27.02.2024 - Vedeta și-a facut recent apariția la un eveniment special organizat in Capitala. Dana Budeanu a atras toate privirile intr-un targ din București, insa o batrana a fost cea care a reușit sa o uimeasca cu o simpla replica. Dana Budeanu, o prezența neașteptata intr-un targ din București Dana Budeanu nu…

Știrile Antena Stars. Oana Roman a visat-o aseara pe mama ei! Vedeta o vede astazi pentru ultima oara pe Mioara Roman / VIDEO

14:20, 26.02.2024 - Oana Roman trece prin clipe de coșmar! Vedeta o vede astazi pentru ultima oara pe femeia care i-a dat viața! Mioara Roman va fi inmomrantata astazi la cimitirul Reinvierea din Capitala. Gabriela Lucuțar, declarații dureroase, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?