Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanţul morţilor în urma atentatului de la Londra a ajuns la cinci

Publicat:

Un barbat in varsta de 75 de ani ranit in atentatul de miercuri de la Londra a murit joi noaptea, a anunțat poliția britanica, citata de Reuters. Bilanțul morților in urma atentatului se ridica astfel la cinci, inclusiv autorul, Khalid ... Post-ul Bilantul mortilor in urma atentatului de la Londra a ajuns la cinci apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Londra il va expulza pe atasatul militar al Rusiei - Prima reacție de la Moscova

17:00, 08.05.2024 - Marea Britanie a anuntat miercuri ca il expulzeaza pe atasatul militar rus, ca elimina statutul diplomatic al unor proprietati si ca limiteaza durata vizelor diplomatice rusesti, informeaza Reuters, potrivit news.ro.

VIDEO. Inundațiile pun stapanire pe Brazilia. Bilanțul se ridica la 75 de morți

20:46, 05.05.2024 - Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații in statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țarii a crescut la cel puțin 75 de morți, au anunțat duminica autoritațile locale, iar zeci de mii de persoane au fost obligate sa evacueze locuințele, scrie Reuters. Președintele Luiz Inacio…

O carte din Egipt, scrisa la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie

13:30, 07.04.2024 - O carte din Egipt, scrisa in la inceputul perioadei crestinismului si considerata una dintre cele mai vechi carti existente, va fi scoasa la licitatie in luna iunie la Londra, potrivit Reuters, citat de news.ro.

Iranul a alertat Rusia asupra amenintarilor de securitate inaintea atentatului de la Moscova, potrivit Reuters

15:15, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei „operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat, potrivit Agerpres, trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters.

Atac armat la Moscova. Suspectii au fost adusi la Comitetul de ancheta. Bilantul a crescut la 137 de morți

17:11, 24.03.2024 - Suspectii arestati dupa atacul terorist de vineri de la Moscova au fost adusi la sediul Comitetului de ancheta de la Moscova, a anuntat duminica agentia de presa rusa RIA preluata de Reuters.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

FOTO-VIDEO Trupele antitero ruse au inconjurat cladirea: atacatorii sunt inca liberi / Bilanțul morților a crescut

21:05, 22.03.2024 - Trupele speciale ruse au ajuns la cladirea unde a avut loc atacul, pe care autoritațile rusești deja il numesc oficial „atac terorist”. Cladirea unde a avut loc masacrul a fost inconjurata de trupele speciale, asta pentru ca atacatorii inca nu au fost prinși. Nu se știe cine sunt sau unde se ascund…

Bilantul alunecarii de teren din Filipine a urcat la 92 de morti: 36 de persoane sunt date disparute

15:45, 15.02.2024 - Bilantul unei alunecari de teren care s-a produs la 6 februarie in sudul Filipinelor a crescut la 92 de morti, in timp ce echipele de interventie continua sa caute persoanele date disparute, au anuntat joi autoritatile, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Autoritatile provinciale au declarat ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?