Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aveți medicamente expirate? Le puteți aduce la Spitalul Județean Arad

Publicat:
Aveți medicamente expirate? Le puteți aduce la Spitalul Județean Arad

Aveți medicamente expirate sau cu ambalaje deteriorate sau pur și simplu aveți medicamente pe care nu le utilizați și pe care vreți sa le aruncați,... The post Aveți medicamente expirate? Le puteți aduce la Spitalul Județean Arad appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident la Pauliș. 4 persoane au ajuns la UPU

13:51, 30.05.2024 - Patru persoane au fost transportate azi la Spitalul Județean Arad in urma unui accident rutier. Acesta a avut loc la intrarea in Pauliș in zona... The post Accident la Pauliș. 4 persoane au ajuns la UPU appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șapte medicamente vor fi retrase saptamana viitoare din farmaciile din Romania

12:00, 28.05.2024 - Șapte medicamente de pe piața vor fi retrase pentru ca nu respecta standardele de conformitate. S-a declanșat alerta la nivel european, dar și in Romania,... The post Șapte medicamente vor fi retrase saptamana viitoare din farmaciile din Romania appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Atenționare cod galben de vijelie in județul Arad. Ciclonul aduce și un nou val de praf saharian

20:20, 21.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare cod galben de vijelie pentru 9 județe, printre care și Arad. Avertizarea meteo a fost emisa... The post Atenționare cod galben de vijelie in județul Arad. Ciclonul aduce și un nou val de praf saharian appeared first on Special Arad ·…

Consumul de iaurt ar putea ajuta la prevenirea unei boli grave. „Dulceața o puteți ajusta dupa bunul plac adaugand puțina miere sau fructe”

09:10, 08.05.2024 - Consumul de iaurt in mod regulat, cel puțin trei porții pe saptamana, poate reduce riscul de apariție a diabetului de tip 2, boala care afecteaza 462 de milioane de oameni din intreaga lume, afirma Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA).

Drumeție in satul Ineleț. Puteți ajuta varstnicii cu medicamente și alimente

12:35, 06.05.2024 - ONG-ul Help Trend din Timișoara organizeaza o drumeție prin care doresc sa duca ajutoare batranilor din satul Ineleț. Pentru ca este vorba de o localitate izolata, este foarte greu pentru localnicii in varsta sa se deplaseze dupa cele necesare. Cei care doresc sa participe vor duce alimente și medicamente.

Bicicliștii din Arad au pedalat pentru a aduce bucurie copiilor din Centrele de Plasament, in prag de Paște

20:35, 04.05.2024 - Mai mulți bicicliști din Arad, alaturi de cunoscuta și indragita Cristina Gheorghe- producator radio la Radio Arad- au pus pedala pe drum pentru a aduce... The post Bicicliștii din Arad au pedalat pentru a aduce bucurie copiilor din Centrele de Plasament, in prag de Paște appeared first on Special Arad…

Premierul Ciolacu spune ca in țara se vor aduce medicamente inovative

14:30, 26.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca toate propunerile privind finanțarea listei de medicamente compensate sunt aprobate in Guvern și a subliniat ca in discuțiile purtate cu producatorii de medicamente inovative s-a avut in vedere și perspectiva producerii in Romania a unor astfel de medicamente.

Semnal de alarma venit de la spital: 39 de aradeni, diagnosticați cu cancer pulmonar in primele 2 luni ale anului

15:05, 12.03.2024 - Spitalul Judetean Arad trage un semnal de alarma: in primele doua luni ale anului 39 de pacienti din cei 85 carora li s-a efectuat bronhoscopie... The post Semnal de alarma venit de la spital: 39 de aradeni, diagnosticați cu cancer pulmonar in primele 2 luni ale anului appeared first on Special Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?