Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atmosferă încinsă la "Un Show Păcătos"! Sexy Daniela Crudu, fără sutien și cu un decolteu uriaș!

Publicat:

 Asistenta sexy de la &"&", Daniela Crudu, a venit într-o ținuta extrem de incitanta, ce i-a pus în valoare formele apetisante.

Fosta &"Burlacița&" nu rateaza nicio ocazie sa își puna în evidența corpul sexy de zeița, la care viseaza mulți barbați. 

De data aceasta, vedeta a aparut într-o rochie neagra și scurta, ce i-au lasat picioarele lungi la vedere. 

le-a provocat placeri incredibile si

Atenția tuturor s-a îndreptat asupra decolteului impresionant, încadrat…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Iulia Albu, replica acida dupa ce Sanziana Negru a spus ca nu o place: „Gaițele neinițiate in matematica puse pe scandal”

10:41, 29.02.2024 - Iulia Albu a reacționat dupa ce Sanziana Negru a declarat ca nu o place. Cele doua s-au cunoscut in show-ul „America Express”, iar competiția a fost foarte mare.In urma cu cateva luni, Sanziana Negru a pus ca echipa care i-a placut cel mai puțin de la America Express a fost cea formata din Iulia Albu…


Ce parere ai despre aceasta stire?