Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Amintirile pierdute pot fi recuperate

Publicat:

Potrivit autorilor acestui studiu, care a fost realizat pe melci, noua descoperire reprezinta o raza de speranta pentru pacientii diagnosticati cu maladia Alzheimer intr-un stadiu incipient, informeaza dailymail.co.uk. Cercetarea a evidentiat, de asemenea, felul in care amintirile vechi sunt stocate in creier si a infirmat cu aceasta ocazie o mai veche teorie populara. Timp de decenii, cei mai multi dintre expertii in stiinte neuronale au crezut ca amintirile sunt (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

36% dintre romani folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi, arata un studiu recent

12:55, 18.04.2024 - Un studiu recent realizat de Xiaomi in perioada martie-aprilie 2024 a relevat faptul ca 36,3% dintre romani utilizeaza smartphone-ul pentru mai mult de 7 ore pe zi, subliniind astfel dependența crescuta de aceste dispozitive in viața de zi cu zi. Cercetarea, desfașurata pe un eșantion de 1.690 de respondenți,…

Proiect fabulos: inteligența artificiala ajuta oamenii sa-și recupereze amintirile pierdute

05:45, 15.04.2024 - O companie folosește acum amintirile pentru a crea fotografii generate de inteligența artificiala. Aceasta face parte din activitatea in curs de desfașurare a proiectului Synthetic Memories pentru a ajuta oamenii sa-și recupereze amintirile pierdute prin transformarea lor in fotografii de memorie, scrie…

UN NOU STUDIU Programul de munca poate sa ne influențeze sanatatea

10:16, 08.04.2024 - Conform unui studiu publicat recent, programul de lucru poate avea un impact semnificativ asupra sanatații noastre. Cercetarea, realizata pe parcursul a 30 de ani și implicand 7.000 de participanți, .... The post UN NOU STUDIU Programul de munca poate sa ne influențeze sanatatea first appeared on Informatia…

Studiu privind percepțiile tinerelor din Romania despre drepturile femeilor și influența culturala a muzicii asupra conștiinței lor sociale

09:30, 08.03.2024 -   Cult Research: explorarea percepțiilor tinerelor din Romania privind drepturile femeilor și influența culturala a muzicii In umbra unei moșteniri istorice semnificative, Cult Research marcheaza Ziua Internaționala a Femeii prin

Lansare studiu despre sursele de informare ale romanilor in ceea ce privește sanatatea lor

17:05, 29.02.2024 - Asociația CREDU, asociație specializata in proiecte de educație in sanatate, a lansat pe 28 februarie 2024, in cadrul evenimentului ‘Alegeri Sanatoase’, un studiu despre sursele de informare ale romanilor in ceea ce privește sanatatea lor sau a familiilor lor, precum și un demers de identificare a creatorilor…

Incepe realizarea SF-ului pentru DRUM EXPRES A1 – PITEȘTI – MIOVENI. Va fi gata in 13 luni

15:15, 12.02.2024 - Consiliul Județean Argeș a incheiat procedura de achiziție privind privind „Serviciile de elaborare documentație tehnica Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții: DRUM EXPRES A1 – PITEȘTI – MIOVENI”. Licitația a fost adjudecata de Asocierea H.V.I.D CONSULTING GROUP S.R.L. (lider de asociere)…

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?