Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

America e în stare de șoc. A murit la doar 27 de ani, după un infarct

Publicat:

Una dintre cele mai cunoscute activiste pentru drepturile persoanelor de culoare, , a murit la vârsta de 27 de ani, dupa ce a suferit un infarct.

Tânara de culoare a devenit cunoscuta în 2015, dupa ce tatal ei a murit în cadrul unei operațiuni a poliției din , care voia sa-l reținta pentru faptul ca vindea țigari de contrabanda. Erica credea ca poliția jucase un rol mai important în moartea tatalui ei decât o aratau evenimentele.

avea doi copii și mai suferise alte câteva infarcturi în ultimii ani,…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papad, dupa ce și-a intors bolidul in drum, fara sa se asigure: Un motociclist a murit; pasagera, in stare grava

17:20, 05.05.2024 - Un motociclist a murit, iar pasagera aflata pe motocicleta alaturi de el a fost grav ranita, intr-un accident produs pe o strada din municipiul Galati. Un sofer de 25 de ani a intors autoturismul fara a se asigura.

(VIDEO) O.J. Simpson a murit la 76 de ani de cancer

07:41, 12.04.2024 - O.J. Simpson, jucator de fotbal și actor legendar, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani, potrivit Ap News. O.J. Simpson a fost achitat de acuzațiile ca și-a ucis fosta soție și pe prietenul ei intr-un proces care a hipnotizat publicul. Procesul a scos la iveala diviziuni in materie…

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Impact violent intre un autoturism si un camion, la Pascani. O persoana a murit pe loc, iar o alta este in stare grava

16:20, 25.03.2024 - Un accident rutier grav a avut loc in aceasta dupa amiaza pe DN 28A, la iesirea din municipiul Pascani spre Motca. Un autoturism s-a izbit de un autocamion, iar in urma incidentului un barbat, șoferul, si-a pierdut viata. De asemenea, o alta persoana, cel mai probabil soția barbatului decedat, a fost…

12 martie: 34 de ani de la adoptarea Proclamației de la Timișoara VIDEO

00:05, 12.03.2024 - La 12 martie 1914 a avut loc prima expoziție a lui Constantin Brancuși la New York, iar in anul 1993 a murit fotbalistul Iuliu Bodola. In aceeași zi, dar in anul 1966, a murit pictorul Victor Brauner.

Iris Apfel, simbol al modei si "starleta geriatrica", a murit la varsta de 102 ani

07:55, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui anunț pe contul sau oficial de pe reteaua sociala.

Cei doi barbați gasiți inconștienți la stana au murit. Poliția a deschis dosar penal

23:20, 26.02.2024 - Cei doi tineri gasiți in stare de inconștiența, luni seara, intr-o incapere dintr-o stana din Feldru, județul Bistrița-Nasaud, au murit. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Un barbat a sesizat prin 112 faptul ca intr-un imobil din extravilanul localitații Feldru doua persoane…

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?