Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ameninţări în DIRECT! Război între Elly şi Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu": "Dacă nu aveam camere, o tundeam la zero"

Publicat:

Elly si Catalina , concurente în emisiunea "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1, s-au criticat dur în direct. Fetele s-au amenintat si si-au spus cuvinte grele.

Toata cearta a pornit de la simplul fapt ca Elly si-a rupt unghia, iar vinovata de aceasta situatie a facut-o pe Catalina, care si-a cerut scuze, îsa colega sa nu a iertat-o si chiar i-a adus cuvinte grele. "Daca nu erau camere de filmat o tundeam la zero", a spus Elly.

Când a fost întrebata de prezentatoarea emisiunii,

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 784: Kievul va solicita convocarea Consiliului NATO-Ucraina. Zelenski: „Sunt vietile umane diferite?”

07:05, 17.04.2024 -  „Lucram in fiecare zi, fara nicio pauza, pentru oportunitati mai mari in relatiile cu partenerii. Lucram pentru a obtine mai mult ajutor real. Lucram pentru a obtine o adevarata egalitate in apararea impotriva terorii, atunci cand aceleasi reguli, cu adevarat egale, se aplica pentru noi aici, in Ucraina,…

Colonel (r) SRI: ”Iranul a transmis SUA, prin Turcia, ca nu vrea un razboi total cu Israelul. Tehenanul nu-și poate permite un astfel de razboi”

11:15, 15.04.2024 - Tudor Pacuraru, colonel (r) al Serviciului Roman de Informații, a comentat la Antena 3 CNN contextul, motivațiile și consecințele atacului pe scara larga, cu sute de drone și rachete, lansat de Iran impotriva Israelului.

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Criminalul studentei la Medicina a povestit totul anchetatorilor: 'Aveam o relație de iubire cu Andreea, in ultima luna am simțit-o mai distanta'

12:40, 26.03.2024 - Tanarul care a ucis-o la Timișoara pe Andreea, studenta la Medicina, le-a povestit procurorilor cum s-a petrecut totul, conform unor surse din ancheta citate de Antena 3. Mirel le-a spus anchetatorilor ce anume l-a determinat sa comita crima deosebit de violenta. Declarația data de criminal:„Din…

Vlad de la Mireasa, sezonul 7, surpriza emoționanta de ziua de naștere a soției sale, Catalina. Ce declarație i-a facut fostul concurent tinerei: „Te prețuiesc” / FOTO

21:05, 26.02.2024 - Vlad pe Catalina de la Mireasa, sezonul 7, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cand au parasit casa "Mireasa". Astazi, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 și-a serbat ziua de naștere. Tanara a implinit frumoasa varsta de 24 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Vlad!

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!


Ce parere ai despre aceasta stire?