Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alina Gorghiu are vești proaste despre șansele moțiunii de cenzură: 'Mai avem nevoie de 20 de voturi'

Publicat:

, senatoare PNL, a declarat, marți seara, la B1 TV, ca Opoziția ar mai avea nevoie de cateva zeci de voturi pentru ca moțiunea de cenzura, care cel mai probabil, va fi depusa, miercuri, la Parlament, sa treaca.

"Am mai avea nevoie de vreo 20 de voturi pentru a avea succes. Zilele acestea am vorbit cu foarte mulți parlamentari pentru a-i convinge sa ne susțina. Insa e foarte greu pentru ca, daca facem un calcul, cu tot cu UDMR și minoritați, tot nu adunam numarul necesar", a spus parlamentara.

Citește și: Pericol pentru ! Unul dintre cei mai vechi lideri…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

E sau nu bine sa bei apa chiar inainte de culcare? Specialiștii au vești proaste pentru cei care o fac

17:35, 29.03.2024 - Probabil știi cat de importanta este hidratarea și te numeri printre cei care, din cand in cand, iși fac bilanțul aportului de lichide. Sau, mai mult, incerci sa compensezi seara, pe ultima suta de metri, deficitul de lichide.

Vești proaste pentru toți pensionarii: se declanșeaza greva care ar putea intarzia pensiile/ VIDEO

08:45, 20.03.2024 - Reprezentantii angajatilor din cadrul Companiei Nationale Posta Romana organizeaza greve de avertisment, miercuri, timp de doua ore. Sindicalistii au avertizat ca, in cazul in care conducerea Postei Romane nu va fi de acord cu incheierea unui contract colectiv de munca si cu revendicarile salariatilor,…

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi

15:40, 10.03.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi pentru conducatorii auto. Astfel, incepand de maine, 10 martie 2024, vor intra in vigoare taxe noi pentru rovinieta, iar in același timp se vor schimba și perioadele de valabilitate. Iata ce trebuie sa știe romanii!

Jan Oblak, la ora adevarului: „E normal sa fiu criticat atunci cand primesc multe goluri” » Vești proaste pentru Horațiu Moldovan

16:25, 05.03.2024 - Jan Oblak (31 de ani), aflat la al doilea cel mai slab sezon de cand evolueaza pentru Atletico Madrid, a comentat ultimele evoluții pe care le-a avut in tricoul spaniolilor. Atletico Madrid a invins-o duminica pe Betis, scor 2-1, in etapa #27 din La Liga. Portarul sloven a fost unul dintre cei mai buni…

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!


Ce parere ai despre aceasta stire?