Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandru Arsinel, distrus de durere! Prima reactie a actorului, dupa ce a aflat ca Stela Popescu a murit! „Acum ma duc la ea acasa. Nu…”

Publicat:

a ramas fara cuvinte cand a auzit. El a spus ca se duce la ea acasa. „Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute . Vai de mine!”, a spus pentru News.ro actorul , plangand in hohote, scrie cancan.ro.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

„Mutu mi-a distrus restaurantul!” » Roberto Cavalli, prietenul „Briliantului” a murit: „Pusese mana pe un pilon de fier!”

23:05, 12.04.2024 - Creatorul de moda italian Roberto Cavalli a murit vineri la varsta de 83 de ani. Adrian Mutu l-a cunoscut pe Roberto Cavalli in perioada in care a jucat la Fiorentina și s-a batut intr-un restaurant de-al creatorului. ...

Un tanar asistent medical a murit la o zi dupa ce a mers la spital cu dureri de cap si varsaturi, insa a fost lasat acasa

16:45, 02.04.2024 - Moartea subita a unui tanar asistent medical de la secția de Boli Infecțioase a spitalului din Targoviste este anchetata de politisti. Citește și: Spitalul morții. O gravida a murit in chinuri, la mai puțin de o zi de la internare Barbatul de 30 de ani a incetat din viata la doar o zi dupa ce […]

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Emi si Cuza, dubla provocare pe scena Te cunosc de undeva! „Trebuie sa intre in pielea maeștrilor travestiului romanesc, doi monstri sacri ai teatrului romanesc: Stela si Arsinel!”

09:10, 22.02.2024 - Cea de-a doua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi si Cuza. Cameleonii care au ridicat in picioare publicul si juriul de atatea ori, cu interpretari foarte grele si transformari fenomenale, vor fi pusi in fata unei…

„Ma duc acasa, ma las de fotbal” » Prima reacție dupa „omenia” dintre Rapid și Hermannstadt sugerata de Gigi Becali

13:05, 20.02.2024 - Dani Coman (44 de ani), președintele celor de la Hermannstadt, a oferit prima reacție dupa ce Gigi Becali a spus ca nu-i vrea pe sibieni in play-off din cauza unor posibile jocuri de culise cu Rapid. Intrebat de moderatorul Radu Naum daca nu vrea Hermannstadt in play-off dupa 0-2 cu Rapid, Gigi a spus:…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?