Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ Andrei Hrebenciuc rămâne în arest preventiv; decizia este definitivă

Publicat:

, fiul fostului deputat , ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii de la de Casație și Justiție i-au respins definitiv, miercuri, contestația.

Foto: (c) GRIGORE POPESCU/ AGERPRES ARHIVA

AGERPRES/(AS-autor: , editor: Vicențiu Purcarea)

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viorel Hrebenciuc, infrangere definitiva in instanța! E obligat sa plateasca 42.000 de euro

17:25, 26.04.2024 - Unul dintre procesele care dureaza de ani de zile s-a incheiat. Fostul pesedist de anvergura Viorel Hrebenciuc a pierdut in fața ANI.    Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a suferit o infrangere zdrobitoare in instanța, pierzand definitiv procesul impotriva Agenției Naționale de Integritate (ANI). Potrivit…

Viorel Hrebenciuc a pierdut definitiv

16:05, 26.04.2024 - Lovitura pentru Viorel Hrebenciuc. Fostul deputat a pierdut definitiv, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, procesul cu Agentia Nationala de Integritate, el fiind obligat de judecatorii sa plateasca suma de 42.000 de euro, considerata avere nejustificata. In februarie 2016, ANI anunta ca a constatat…

Ultima ora: ANI a caștigat la ICCJ confiscarea de la Viorel Hrebenciuc a sumei de 42.511 euro

13:56, 26.04.2024 - Agenția Naționala de Integritate (ANI) a caștigat la Inalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) confiscarea de la Viorel Hrebenciuc a sumei de 42.511 euro. „Respinge recursul declarat de paratii Hrebenciuc Viorel si Hrebenciuc Edit-Letitia impotriva sentintei civile nr.

Lovitura pentru DNA! Un deputat PNL scapa de acuzațiile de corupție, dupa ce faptele s-au prescris / Decizia ICCJ este definitiva

17:35, 22.04.2024 - Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus definitiv, luni, incetarea procesului penal impotriva deputatului PNL de Prahova Mircea Rosca, acuzat de trafic de influenta, dupa ce faptele de care era acuzat s-au prescris.

Victorie pentru Emilia Sercan

16:00, 22.04.2024 - Jurnalista Emilia Sercan a anuntat luni ca Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a admis in parte o plangere si a dispus ca Parchetul General sa redeschisa dosarul in care l-a acuzat pe fostul ministru de Interne Lucian Bode de favorizarea infractorului, abuz in serviciu si omisiunea sesizarii in dosarul…

Partidul Mișcarea Populara va avea reprezentant in Biroul Electoral Central. Decizia ICCJ este definitiva

22:10, 19.03.2024 - Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a decis, marti, completarea Biroului Electoral Central cu reprezentantul PMP, dupa ce a admis contestatia formulata de reprezentantii formatiunii politice. Decizia instantei este definitiva, noteaza News.ro.

Decizie definitiva: Horodniceanu scapa de sancțiuni dupa acuzațiile de intimidare a unor polițiști

16:45, 11.03.2024 - Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, luni, recursul formulat de Inspectia Judiciara impotriva vicepresedintelui CSM, Daniel Horodniceanu, acuzat de comiterea unor abateri disciplinare, prin intimidarea unui echipaj de politie care l-a oprit in trafic.

Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, ramane in arest preventiv

11:50, 27.02.2024 - Curtea de Apel București a admis contestația Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție, hotarand ca Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, ramane in arest preventiv. Duma este cel care il aproviziona cu droguri pe șoferul drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai.


Ce parere ai despre aceasta stire?