Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adina Florea, respinsă în CSM a cincea oară pentru șefia Secției Speciale înființată de PSD-ALDE

Publicat:

Dupa acest moment, membrii CSM au ajuns chiar la jigniri, iar ministrul Justitiei, prezent in sedinta, a fost intrerupt de mai multe ori. Plenul CSM a fost ca un ring de lupta pentru magistrati. Si de data aceasta, validarea rezultatelor concursului pentru numirea ca procuror-sef al nu a putut fi facuta. Decizia a fost amanata, dupa ce a declarat ca specialistii din cadrul Ministerului au facut un raport din care reiese ca nu se (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial – Erdogan il susțite pe Rutte la șefia NATO: argumentele invocate de Turcia

18:45, 29.04.2024 - Oficial – Erdogan il susțite pe Rutte la șefia NATO: argumentele invocate de TurciaTurcia il sustine pe premierul olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO, a declarat luni pentru AFP purtatorul de cuvant al Ministerului turc de Externe.

Infiintarea unei comisii speciale pentru controlul executiei bugetelor anuale ale Curtii de Conturi - respinsa

15:30, 22.04.2024 - Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a respins, luni, hotararea privind instituirea Comisiei comune speciale a Parlamentului pentru controlul executiei bugetelor anuale ale Curtii de Conturi.

Directorul Financiar al Nuclearelectrica a renunțat la mandatul sau

10:15, 30.03.2024 - Dan Niculaie Faranga a luat decizia de a renunța la mandatul sau de Director Financiar al Nuclearelectrica (SNN), potrivit unui  raport  trimis, aseara, Bursei de Valori București. “SN Nuclearelectrica SA (“SNN”) informeaza acționarii și investitorii ca, in data de 29.03.2024, Consiliul de Administrație…

Alina Gorghiu, tratament preferențial! Angajații SPP ii aranjeaza rochiiile ministerului Justiției / PAPARAZZI

22:50, 26.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania și au parte de cele mai interesante imagini. Alina Gorghiu a demonstrat ca impune respect oriunde, astfel ca și angajații de la Serviciul de Protecție și Paza (SPP) i-au fost de ajutor.

Un magistrat de la Criuleni preia, temporar, șefia Institutului Național al Justiției: Despre cine este vorba

14:40, 19.03.2024 - Magistratul Adrian Cerbu, de la judecatoria Criuleni, a fost detașat pentru exercitarea temporara a atribuțiilor de director al Institutului Național de Justiție. Decizia a fost luata la ședința de astazi a Consiliului Superior al Magistraturii.

Tudorel Toadr a pierdut șefia Universitații din Iași. Noul rector ales este Liviu Maha.

09:05, 19.03.2024 - Fostul ministru al Justiției in perioada Dragnea, Tudorel Toader, a pierdut șefia Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași dupa ce a ocupat funcția de rector vreme de doua mandate. Noul rector a fost ales profesorul Liviu Maha.

Donald Trump, alta promisiune nebuna

09:26, 12.03.2024 - Donald Trump a promis luni ca va elibera persoanele plasate dupa gratii pentru participarea lor la asaltul impotriva Capitoliului in 2021 imediat ce va reveni la putere, in cazul unei victorii in alegerile prezidentiale din noiembrie, transmite AFP. „Primele mele masuri in calitate de viitor presedinte…

(doc) Ultima ora! Andrei Iavorschi revine la șefia Institutului Național de Probațiune, dupa aproape 2 ani de la suspendare

13:35, 23.02.2024 - Ex-șeful Institutului Național de Probațiune, Andrei Iavorschi, a fost restabilit in funcție. Un ordin in acest sens a fost semnat de ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, astazi, 23 februarie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?