Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul Live: Cum se tratează corect o entorsă, o luxaţie sau o fractură?

Publicat:


INTRA IN DISCUTIE si urmareste emisiunea in modulul

Se opereaza sau nu o fractura? Care sunt cele mai frecvente fracturi in cazul tinerilor? Dar in cazul varstnicilor? Cum se trateaza corect o ruptura de ligamente incrucisate, una dintre cele mai frecvente afectiuni ale persoanelor care merg la schi? La toate aceste intrebari ne raspunde medicul , seful sectiei de Ortopedie si Traumatologie a din Bucuresti.

Intra in dialog cu noi si adreseaza-i intrebari specialistului nostru.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asemanator lui Clark Kent, un brazilian se transforma accidental in super-erou

07:10, 19.04.2024 - Asemanator lui Clark Kent, un brazilian se transforma accidental in super-erou. Leonardo Muylaert a fost doar un alt profesionist cu maniere blande, aflat in vacanța cu iubita sa, cand brazilianul in varsta de 36 de ani a devenit viral pe rețelele de socializare datorita unei superputeri neașteptate…

Polițiștii de la Omoruri fac audieri in cazul morților suspecte de la Spitalul Sfantul Pantelimon

10:50, 12.04.2024 - Polițiștii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei desfașoara audieri, vineri, in legatura cu decesele survenite la Spitalul Clinic de Urgența "Sfantul Pantelimon" din București.

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Orașul regal de la marginea Transfagarașanului, unde Romania iși ține trecutul. „Aici se vorbește cel mai corect limba romana“ VIDEO

19:35, 09.03.2024 - Fosta capitala a Țarii Romanești, orașul Curtea de Argeș, aflat la mai puțin de 150 de kilometri de București, devine din ce in ce mai mult un popas indelungat pentru turiștii care se afla in trecere catre Transfagarașan.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.

„Cladirea LAF”, un film despre abuzurile la locul de munca și cazul de detenție forțata care a șocat Italia

14:45, 03.03.2024 - Visuali Italiane, festivalul dedicat cinematografiei italiene, invita spectatorii la curiozitate și descoperire prin intermediul a 12 filme de excepție, care vor rula in cadrul ediției de la București, intre 4 - 10 martie, Cinema Muzeul Țaranului.


Ce parere ai despre aceasta stire?