Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre eficienţa bicarbonatului de sodiu şi a sării în albirea dinţilor. De ce este mai bună sarea „de Himalaya“

Publicat:

Bicarbonatul de sodiu si sarea sunt de decenii aliatii multora care isi doresc dinti albi si nu vor sa apeleze la tratamente stomatologice in acest sens. „Praful alb” este folosit chiar de multe reclame la pasta de dinti tocmai datorita efectului sau de albire.    „Principala actiune a bicarbonatului de sodiu este de a neutraliza PH-ul in contact cu substantele acide sau alcaline. Se poate utiliza o solutie de bicarbonat de sodiu si peroxid de hidrogen pentru albirea dintilor, recomandat insa o singura data pe saptamana”, ne explica tehnicianul dentar .    Bicarbonatul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment ANPC: Nu vopsiți ouale cu vopsea pentru textile sau pentru alte destinații

12:20, 02.05.2024 - Directorul general in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, afirma ca la vopsirea oualor nu trebuie utilizata vopsea pentru alte destinatii, cum ar fi cea tipografica sau pentru textile, deoarece acestea pot prezenta un real pericol pentru sanatate. El a recomandat…

Praful saharian i-a imbogațit pe patronii se spalatorii: „Era coada interminabila de la 7 dimineața”

12:30, 26.04.2024 - Ploile care au cazut in ultimele ore asupra Romaniei  au adus la sol o cantitate mare de praf saharian, care s-a așezat și pe automobilele oamenilor. Astfel, foarte mulți romani s-au trezit cu mașinile acoperite de  praf portocaliu  și au fost nevoiți sa se prezinte la spalatoriile auto.   Romania,…

Praful saharian lovește din nou Europa! Calitatea aerului, puternic afectata. Cand ajunge in Romania

15:11, 11.04.2024 - Un nor de praf din Sahara, foarte dens, ajunge in Europa zilele acestea. Specialiștii trag un semnal de alarma. Vor fi depașite limitele maxime privind calitatea aerului Circulația aerului nu favorizeaza patrunderea masei de aer cu praf saharian deasupra Romaniei, a anunțat marți Administrația Naționala…

Sarea de Himalaya, o mare minciuna: ce au aratat ultimele studii despre 'minunile' pe care le poate face acest tip de sare

04:10, 11.04.2024 - Sarea de Himalaya se gasește azi pretutindeni: in mașinile de macinat sare, in lampile cu aspect stancos, in placile de culoarea apusului de soare concepute pentru a gati friptura și chiar in "camerele de sare" din centrele spa. Dar merita sarea roz de Himalaya toata aceasta atenție? Am verificat știința…

Adevarul despre cutremurele din Gorj din 2023. Concluzia specialiștilor

19:40, 01.04.2024 - Specialiștii de la Institutul Național pentru Fizica Pamantului (INFP) au descoperit cauza la cutremurele care au avut loc in Gorj, in 2023, producand panica in randul populației. Cutremurele din Gorj ar avea la baza doua cauze, susțin specialistii de la Institutul pentru Fizica Pamantului : una locala,…

Calitatea aerului afectata. Un val de praf saharian trece peste Romania incepand de astazi

13:30, 29.02.2024 - Romania va fi traversata de un val de praf saharian incepand de astazi. Specialiștii atrag atenția ca va fi afectata calitatea aerului. Incepand de joi, 29 februarie, și pana vineri, 1 martie, un val de praf saharian va traversa țara noastra, din sud catre nord. Meteorologii spun ca, uneori, cerul poate…

Igiena orala dupa implantul dentar. TOT ce trebuie sa știi

11:15, 27.02.2024 - Implantul dentar este o soluție moderna, eficienta estetic și funcțional pentru inlocuirea dinților lipsa și care ofera pacientului posibilitatea de a avea un zambet frumos și stralucitor. Insa, pentru menținerea efectelor estetice, este esențial sa respecți anumite reguli de igiena orala. Citește in…

Alerta! Produs cu RISC CHIMIC 

12:35, 10.02.2024 - ALERTA! InfoCons trage un semnal de alarma.  Produsul are o concentratie excesiv de peroxid de hidrogen ca substanța de albire (valoare masurata 2,5% din greutate). Peroxidul de hidrogen este daunator daca este inghitit si poate provoca, de asemenea, iritații și ulcere atunci cand intra in contact cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?