Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Achiziţiile şi sponsorizările, la vedere: Companiile de stat din energie, obligate la transparenţă

Publicat:

Printr-un ordin de ministru emis marti, ministrul delegat pentru Energie, , obliga companiile energetice de stat sa faca publice toate contractele de achizitii de bunuri si lucrari care depasesc 500.000 euro, toate contractele de achizitii de servicii mai mari de 100.000 euro, precum si sponsorizarile acordate de-a lungul unui an....

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

MoldovaGaz anunța de cind va relua achizițiile de la Gazprom

21:35, 08.04.2024 - Șeful MoldovaGaz, Vadim Ceban, a publicat scrisoarea companiei adresata Agenției Naționale de Reglementare in Energie in care sint descrise posibile scenarii de desfașurare a evenimentelor pe piața gazelor din Republica Moldova, incepind cu 1 mai 2024, cind expira contractul cu Energocom. Potrivit scrisorii,…

De Paște vom plati mai mult pentru oua și iepurașii din ciocolata!

16:20, 31.03.2024 - In acest an, vom cheltui mai mult pentru ouale sau iepurașii de ciocolata. Motivul il constituie creșterea uriașa a prețului la cacao. In aceasta luna, a atins un nou maxim istoric. Marti, la bursa de la New York, cotatiile futures la cacao, materia prima pentru ciocolata, au crescut la un moment dat…

Ministrul Finantelor, intrebat cat i-a venit factura la curent: 199 lei. Nu stiu de ce a fost o facutra destul de mare, avand in vedere ca nu sunt mare consumator de energie

15:56, 28.03.2024 - „199 de lei am platit ultima data, dar nici nu stiu de ce a fost o factura destul de mare, avand in vedere ca nu sunt un mare consumator de energie. Deci aceasta este valoarea facturii pe care am platit-o la factura de curent electric, comparativ cu faptul ca folosesc un bec, un frigider, un televizor…

O comparație intre titluri de stat și contractele pentru diferența in energie / Razvan Nicolescu, expert: Generozitatea statului este surprinzatoare

12:26, 26.03.2024 - Investițiile in contractele pentru diferența la energie sunt mult mai avantajoase decat cele in titluri de stat, susține Razvan Nicolescu, expert in energie, dupa ce a facut o comparație a acestora. "Generozitatea statului este surprinzatoare in condițiile in care in ultimii doi ani s-au instalat cateva…

Norme noi pentru reducerea emisiilor industriale și din ferme

10:10, 13.03.2024 - Parlamentul European a adoptat un nou set de masuri care vizeaza reducerea emisiilor industriale și a celor din ferme. Masurile vor trebui implementate in cel mult doi ani. Parlamentul European a adoptat acordul cu statele membre referitor la revizuirea directivei privind emisiile industriale (IED),…

Raport: Companiile din Romania și Ungaria platesc cele mai mari prețuri la energie

08:56, 15.02.2024 - Conform Raportului anual privind piața unica și competitivitatea, publicat de Comisia Europeana miercuri, se constata ca companiile din Romania și Ungaria se confrunta cu cele mai ridicate tarife la energie din Uniunea Europeana. Aceste tarife sint aproape de trei ori mai mari decit cele platite de…

Preturile petrolului au scazut miercuri cu 1 dolar pe baril, in urma cresterii stocurilor de titei din SUA

06:55, 15.02.2024 - Contractele futures pentru titeiul Brent au scazut cu 1,01 USD pe baril, sau cu 1,2%, la 81,76 USD pe baril. Contractele futures pentru titeiul U.S. West Texas Intermediate (WTI) au pierdut 94 de centi, sau 1,2%, la 76,93 USD pe baril. Stocurile de titei din SUA au crescut cu 12 milioane de barili,…

Comisia Europeana anunța ca firmele din Romania platesc cele mai mari preturi la energie din UE

00:35, 15.02.2024 - Companiile din Romania si Ungaria platesc cele mai mari preturi la energie din Uniunea Europeana, de aproape trei ori mai mari decat cele platite de firmele din Finlanda, arata raportul anual privind piata unica si competitivitatea, publicat miercuri de Comisia Europeana, transmite DPA. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?