Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident șocant în județul Suceava: Doi oameni au murit

Publicat:

Un copil în vârsta de 5 ani si matusa acestuia, în vârsta de 45 de ani, au fost accidentati mortal, luni dupa-amiaza, pe raza comunei sucevene Panaci, în timp ce se deplasau pe marginea drumului. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier cumplit, in Joia Mare. Doi oameni au murit, in Argeș

16:50, 02.05.2024 - Un accident rutier cu urmari cumplite s-a produs, joi, in județul Argeș. Echipajele de prim-ajutor au intervenit de urgența la locul nenorocirii, dar, din pacate, doi oameni nu au putut fi salvați. Accidentul rutier cu urmari grave a avut loc joi, pe DN 65A, in comuna Caldararu, din județul Argeș. Doua…

Cine este tanarul in varsta de 27 de ani, ucis pe o strada din Suceava! La locul accidentului, prietenii lui au facut un altar de flori si lumanari / FOTO

12:45, 02.05.2024 - Potrivit declarațiilor facute de prietenii tanarului care a murit dupa ce a fost spulberat de o mașina pe o șosea din Suceava, victima și șoferul se cunosteau. Barbatul care a murit ar fi participat la o petrecere care s-ar fi ținut in locuința celui care l-a accidentat mortal.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

Cinci oameni, la spital, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in judetul Suceava

08:00, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat vineri dimineața, 29 martie, in zona localitatii Prisaca Dornei, judetul Suceava. In urma accidentului, cinci dintre pasageri au fost raniți, fiind transportați la spital, anunța ISU Suceava, citat de News.ro.La locul accidentului au intervenit…

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Caz șocant in Suceava! Un tanar in varsta de 21 de ani, baut, a ucis in bataie un barbat, iar pe un altul l-a ranit grav

15:11, 17.03.2024 - O crima oribila a avut loc in Suceava, acolo unde un tanar in varsta de 21 de ani a luat la bataie doi barbați. Aflat sub influența bauturilor alcoolice, agresorul a ucis o persoana, iar pe cealalta a ranit-o grav.

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?