Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav în Harghita: Un microbuz cu 19 pasageri s-a răsturnat pe DN15

Publicat:

Un microbuz in care se aflau 19 persoane s-a rasturnat marti pe DN 15, la iesirea din orasul Borsec, spre Toplita, mai multe persoane prezentand escoriatii, fara sa fie ranite grav, potrivit primelor...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Gorj. Un microbuz a intrat intr-un copac. Cinci persoane au fost ranite

12:36, 08.05.2024 - Accident grav in localitatea Dragoieni din județul Gorj. Un microbuz a parasit partea carosabila și a lovit un copac, soldandu-se cu cinci persoane ranite. Incidentul a avut loc in aceasta dimineața, iar echipajele de intervenție au fost alertate imediat.

Accident cu opt raniti in Vrancea, dupa coliziunea dintre un microbuz cu pasageri si un autoturism

12:15, 29.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc vineri in judetul Vrancea, la intersectia DJ 205 R Cotesti cu DN2 - E85. In urma coliziunii intre un autoturism si un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt raniti.

Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat la Prisaca Dornei. Cinci din sase persoane au ajuns la spital | VIDEO

09:05, 29.03.2024 - Vineri de dimineata, un microbuz cu pasageri s-a rasturnat pe raza localitatii Prisaca Dornei, judetul Suceava. In urma accidentului, cinci dintre cele sase persoane din masina au fost ranite.

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

Un microbuz cu persoane s-a rasturnat in judetul Suceava

07:21, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cele sase persoane sunt constiente si cooperate, afirma reprezentantii ISU, conform News.ro. Potrivit ISU Suceava, un microbuz s-a rasturnat…

ACCIDENT RUTIER Microbuz și TIR implicate in coliziune, trei persoane ranite

10:20, 15.03.2024 - Circulația in zona a fost dirijata alternativ pentru a permite intervenția și investigația ulterioara a autoritaților. The post ACCIDENT RUTIER Microbuz și TIR implicate in coliziune, trei persoane ranite first appeared on Informatia Zilei .

Accident cu 6 victime, in apropiere de Falticeni: o dubița s-a rasturnat intr-o curte

10:35, 13.03.2024 - Accident cumplit, in Oniceni. Șase persoane au fost ranite, dupa ce autoutilitara in care se aflau s-a rasturnat in afara parții carosabile, intr-o curte. Trei persoane au ramas incarcerate, dar au fost scoase de salvatori dintre fiarele contorsionate. Alte trei persoane au suferit diverse rani.La fața…

Un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara, pe un drum din Timiș. Doua persoane au ajuns la spital

12:51, 05.03.2024 - Accident produs marți, in jurul pranzului, pe DN 68A, in apropiere de Margina, unde un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?