Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi cat trebuie sa furi de la sef pentru a avea o nunta de vis

Publicat:

Mireasa a platit pentru nunta ei de basm - cu doua formatii, open bar si foc de artificii, cu banii pe care i-a furat de la superiorul sau. , 29 de ani, a dat de banuit sefului sau doar in momentul in care l-a invitat la nunta extravaganta. Lane a furat banii de la firma unde muncea de patru ani, falsificând anumite acte. Fostul ei sef, , a declarat ca lacomia fostei sale angajate aproape a distrus afacerea pe care o avea."A fost ca si cum ne facea în ciuda. Nunta a inceput sa-mi ridice semnale de alarma, mai ales ca ea se plangea mereu ca nu are bani. Am…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

A ramas cu banii dați și cu gardul nefacut. Hoții i-au mai furat și un motofierastrau

12:01, 26.04.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au identificat și cercetat 5 barbați, cu varste cuprinse intre 26 și 56 de ani, toți din județul Bihor, banuiți de comiterea infracțiunilor de furt și inșelaciune. Din cercetarile efectuate de polițiști a reieșit ca, la data de 8 aprilie a.c.,…

Scandal pe piesa „S-a furat mireasa”! Dinu Maxer, suparat foc pe Smiley și Damian Draghici!: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:15, 23.04.2024 - Scandal in show-biz pe hit-ul „S-a furat mireasa!” Dinu Maxer (50 de ani) este suparat foc dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat astazi, 23 aprilie, o piesa exact cu același nume precum piesa compusa de el in urma cu 5 ani. Deși piesele nu seamana deloc intre ele, nici ca linie melodica și […]…

Reacția lui Dinu Maxer dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:00, 23.04.2024 - Dinu Maxer a facut primele declarații dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”. Artistul spune ca o piesa asemanatoare a compus și el in urma cu aproximativ cinci ani. De curand, Smiley și Damian Draghici au lansat impreuna piesa „S-a furat mireasa”, la care au lucrat…

(video) Nu a funcționat „praful magic”? Magazinul de haine al lui Tany Vander a fost spart: „Asta e p****ț. Au furat toți banii”

11:20, 17.04.2024 - Ghinion peste Tany Vander. Magazinul de haine deschis recent i-a fost spart de catre un tanar. Totul s-a intamplat aseara, in jurul orei 01:00. Potrivit bloggeriței, hoțul a furat toți banii din butic.

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?