Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 super-alimente care înving anemia. Ce trebuie să mânânci pentru o imunitate de fier, cheia unui organism sănătos

Publicat:

Anemia, carenta de minerale sau vitamine din organism, care se manifesta transmitand semnale de epuizare: slabiciune, ameteala, stari de nervozitate, pierderi de memorie, poate fi corectata si adoptand un stil de viata sanatos, bazat pe legume si fructe.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimente si obiceiuri pentru a-ti revigora sistemul digestiv dupa excesele de Paste

14:16, 06.05.2024 - Dupa perioadele de sarbatori, precum Pastele, in care avem tendinta sa ne bucuram de mancaruri bogate si sa ne abatem de la rutina alimentara obisnuita, este important sa ne concentram pe reglarea digestiei si revenirea la un stil de viata sanatos.Iata cateva recomandari de alimente si strategii pentru…

Singurele alimente care te ingrasa daca le mananci dupa  varsta de 30 de ani

22:10, 25.04.2024 -   Din moment ce treci de varsta de 30 de ani, incepem sa vedem lucrurile din alta perspectiva si prioritatile ni se schimba.Singura solutie este sa-i dam corpului ce are nevoie pentru a functiona in ritmul lui si pentru a ne simti in forma.Batoane proteiceDesi pe ambalaj scrie ca aceste batoane iti…

Cum sa reușești sa mananci sanatos, chiar daca ești mereu pe fuga

20:25, 19.04.2024 - Cum sa reușești sa mananci sanatos, chiar daca ești mereu pe fuga Fotografie de la Ella Olsson pe Pexels.com O alimentație echilibrata și sanatoasa este esențiala pentru menținerea energiei, concentrarii și starii generale de bine. Sa mananci sanatos in ciuda unui program aglomerat și a unui stil de…

Ce este mai sanatos sa mananci: unt sau margarina?

18:30, 08.04.2024 - Untul a fost un aliment de baza timp de secole, cu mult inainte sa apara margarina, la inceputul secolului XX. Dieteticienii afirma ca este dificil de stabilit care dintre ele este mai sanatos.

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Leguma pe care trebuie neaparat sa o mananci in timpul Postului Paștelui. Are 20 de calorii și poate sa inlocuiasca multe alimente

09:20, 18.03.2024 - A inceput Postul Paștelui. Credincioșii respecta o mulțime de restricții, iar cele mai multe sunt alimentare. Avand in vedere acest lucru, nutriționiștii le recomanda sa manance o leguma care poate sa inlocuiasca multe alimente. Are fibre, nutrienți și 20 de calorii.

Ce schimbari au loc in organism dupa ce renunți la zahar. Marile avantaje care vin la pachet cu schimbarea

16:15, 17.02.2024 - Zaharul nu este cel mai bun prieten al sanatații. Cand te gandești la acesta, probabil ca iți vin in minte alimente precum bomboanele, prajiturile, ciocolata și biscuiții. Insa acesta se gasește in o mulțime de alimente.

Legatura neștiuta dintre miros și depresie. Cheia care deblocheaza amintile: „Are acces direct, de super-autostrada, la creier”

15:05, 14.02.2024 - Mirosurile familiare deblocheaza amintiri la persoanele cu depresie. Ar putea "terapia olfactiva" sa ajute pacienții? Studiile arta ca persoanele cu depresie au probleme legate de anumite amintiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?