Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12.00: Ședință de guvern. Dăncilă intră în pre-campanie electorală din postura de premier

Publicat:

conduce, miercuri, o noua ședința de guvern în care se vor aproba bugetele de venituri și cheltuieli ale unor companii de stat, dar surprizele sunt așteptate sa apara pe "ordinea suplimentara".

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cat de scumpa e o campanie electorala in Romania. Un roman ar munci și doua vieți

09:50, 07.05.2024 - Legea stabilește praguri maxime de cheltuieli in campaniile electorale, prin raportarea la salariul minim brut, și se dovedește foarte generoasa cu o anumita categorie de candidați. Campania pentru scrutinele europarlamentar și local incepe in data de 10 mai pe televiziuni și radiouri și se incheie…

30 aprilie este data limita de depunere a candidaturilor la alegerile locale. Pe 10 mai va incepe campania electorala

09:56, 30.04.2024 - 30 aprilie este data limita de depunere a candidaturilor la alegerile locale. Pe 10 mai va incepe campania electorala Formatiunile politice care vor sa se inscrie in cursa pentru alegerile locale din data de 9 iunie mai au la dispozitie doar ziua de marti pentru a depune candidaturile la birourile electorale.…

Gabriela Firea intra in forța in campanie electorala - Atac pe problema apei calde in București

09:15, 24.04.2024 - 3.700 de blocuri, cele mai multe in sectorul 6, nu au apa calda. Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar doua dintre cele patru CET-uri s-au oprit, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Catalin Cirstoiu s-a retras. Gabriela Firea și Sebastian Burduja, noii candidați la Primaria Capitalei

06:55, 23.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu s-a retras dupa o zi de ședința maraton a liderilor Coaliției pe tema viitorului politic al candidatului la Primaria Capitalei. Dupa miezul nopții, surse politice au anunțat ca s-a decis in Coaliție varianta candidaturilor separate: Gabriela Firea, pentru PSD, respectiv Sebastian…

Oficial | Președintele ANPC a demisionat. Horia Constantinescu intra in campanie electorala

18:40, 15.04.2024 - Horia Constantinescu a semnat, luni, 15 aprilie 2024, cererea de demisie din funcția de președinte al Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).Demisia intra in vigoare incepand cu data de 24 aprilie 2024, potrivit unui comunicat de presa.

Campanie electorala. Piedone strange semnaturi cu gogoși și lautari. Cirstoiu, langa farfuria cu mici

18:30, 02.04.2024 - In mijlocul mulțumii, Cristian Popescu Piedone și-a instalat masa și a inceput sa iși cheme simpatizanții la semnaturi. De la cortul primarului nu au lipsit crucea și bunatațile: gogoși cu zahar oferite susținatorilor.Cristian Popescu Piedone a fost surprins și cand oferea o suma de bani unui calugar,…

Candidatul Coaliției pentru Primaria Generala, fața in fața cu Firea. Ședința cu liderii Coaliției la Guvern

11:25, 19.03.2024 - La ședința cu liderii organizațiilor din București, unde participa Gabriela Firea și Sebastian Burduja, a fost adus și medicul Catalin Cirstoiu, potrivit informațiilor „Adevarul”, președinții PNL și PSD explicand decizia desemnarii unui independent pentru alegerile din 9 iunie.

Iordanov nu a fost la ședința de Guvern de astazi: „Decizia de demisie a fost luata de PAS cu Dorin Recean și este una politica”

16:10, 13.03.2024 - Iordanca-Rodica Iordanov a venit cu o reacție, dupa demisia de la Ministerul Mediului. „Este o decizie politica pe care a luat-o partidul cu domnul Recean impreuna și cu asta mergem inainte”, a declarat Iordanov pentru AGORA . La scurt timp, fosta ministra a venit cu un mesaj și pe pagina sa de facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?