Chimia Alimentului - Stiri si informatii despre Chimia Alimentului | prima pagina Ultima actualizare: 14:31:12, 06.05.2024
10:55, 26.11.2020
Ministrul Monica Cristina Anisie a vizitat Institutul Național pentru Bioresurse Alimentare
Întâlnirile ministrului Monica Cristina Anisie cu echipele de cercetători din institutele românești de profil au continuat astăzi, 25 noiembrie 2020, cu vizita efectuată la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare…
13:33, 15.10.2013
VIDEO „Bombele chimice“ de zi cu zi, de pe mesele românilor, explicate de specialişti: „Gustul bun nu înseamnă că şi produsul e bun“
Numărul de E-uri dintr-un aliment întâlnit aproape zi de zi pe mesele românilor, pateul de ficat, ajunge până la 10 în unele produse de acest tip, arată cel mai recent studiu al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia…
12:45, 15.10.2013
VIDEO „Bombele chimice“ de zi cu zi, de pe mesele românilor, explicate de specialişti
Numărul de E-uri dintr-un aliment întâlnit aproape zi de zi pe mesele românilor, pateul de ficat, ajunge până la 10 în unele produse de acest tip, arată cel mai recent studiu al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia…
09:39, 15.10.2013
„Bombele chimice“ de zi cu zi, de pe mesele românilor, explicate de specialişti la Adevărul Live de la ora 11.00
Numărul de E-uri dintr-un aliment întâlnit aproape zi de zi pe mesele românilor, pateul de ficat, ajunge până la 10 în unele produse de acest tip, arată cel mai recent studiu al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia…