Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Tânără însărcinată din Sântana, decedată la Matern. Femeia a ajuns la spital cu febră, tuse și dispnee

Publicat:

O tanara insarcinata din Santana a decedat, marți dimineața, la , unde s-a prezentat cu o zi inainte cu tuse, cefalee, dispnee (n.r. dispneea... The post VIDEO. Tanara insarcinata din Santana, decedata la Matern. Femeia a ajuns la spital cu febra, tuse și dispnee appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Transporturile de material lemnos, verificate de polițiștii din Santana, Pancota și Chișineu-Criș

11:55, 22.04.2024 - Polițiștii orașului Santana au organizat o acțiune, duminica, 21 aprilie, impreuna cu polițiștii orașului Pancota, Serviciului Rutier și Secției 3 Rurala Chișineu-Criș,  pe parcursul a... The post Transporturile de material lemnos, verificate de polițiștii din Santana, Pancota și Chișineu-Criș appeared…

Transporturile de material lemnos, verificate la Santana

10:11, 08.04.2024 - Polițiștii orașului Santana, impreuna cu cei ai orașului Pancota și Serviciului Rutier, au desfașurat o acțiune, duminica, 7 aprilie, care a avut ca scop impunerea... The post Transporturile de material lemnos, verificate la Santana appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Adrian Wiener (USR Arad): Cum ar fi putut sa arate sistemul public de sanatate din Arad daca Primaria Municipiului s-ar fi implicat? (P)

19:15, 21.03.2024 - In 2008, atunci cand s-a facut descentralizarea spitalelor, in Arad existau trei spitale: Spitalul Matern, Municipalul și Spitalul Județean. Primarul de la acea vreme, Gheorghe... The post Adrian Wiener (USR Arad): Cum ar fi putut sa arate sistemul public de sanatate din Arad daca Primaria Municipiului…

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Deși anunțate, acțiunile polițiștilor rutieri fac prapad printre șoferii aradeni

13:00, 03.03.2024 - La sfarșitul acestei saptamani, polițiștii din municipiu și cei ai orașelor Lipova, Sebiș, Curtici și Santana, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad, au desfașurat... The post Deși anunțate, acțiunile polițiștilor rutieri fac prapad printre șoferii aradeni appeared first on Special…

Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort

08:51, 27.02.2024 - Poveste de groaza in satul Araneag, comuna Tarnova, acolo unde un barbat in varsta de 48 de ani este acuzat ca și-a violat trei din... The post Poveste de groaza in satul Araneag: și-a violat fiicele, iar pe una a lasat-o insarcinata. Fata a facut avort appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Campanie antidrog la Curtici și Santana

18:05, 25.02.2024 - Comunicat. La sfarșitul acestei saptamani, polițiștii Biroului Siguranța Școlara ai orașelor Curtici și Santana și ai Secției 1 Rurala Arad, impreuna cu reprezentanții D.G.A.S.P.C Arad... The post Campanie antidrog la Curtici și Santana appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tamponare la Santana. Ambele mașini au ajuns in șanț

09:30, 20.02.2024 - In jurul orei 08:30, pe strada Ghioceilor, colț cu Caprioarei din orașul Santana, doua mașini au intrat in coliziune și s-au oprit in șanțul de... The post Tamponare la Santana. Ambele mașini au ajuns in șanț appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?