Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Secretele meseriei, dezvăluite de Nicolas Cage la Cluj. Cum intră celebrul actor în pielea personajelor: sarcofagul din geacă şi stilul „nouveau şamanic“

Publicat:

Celebrul actor american a sustinut duminica, 2 iunie, la TIFF Cluj-Napoca, un masterclass in care a dezvaluit, printre altele, cateva trucuri pe care le foloseste pentru a intra in pielea personajelor. El a explicat stilul sau de a juca pe care l-a numit „nouveau samanic”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretele unui gratar perfect, dezvaluite de bucatari. Cum sa surprinzi pe toata lumea de 1 Mai

14:15, 30.04.2024 - Ziua de 1 Mai reprezinta o ocazie foarte buna de ieșit la gratar, in aer liber, pentru foarte mulți romani. De multe ori, masa se poate transforma intr-o nereușita, daca nu ținem cont de anumite detalii.

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Imaginea distribuita de actor: „Amintiri...” / FOTO

15:00, 01.03.2024 - Cum arata George Burcea in urma cu 8 ani. Celebrul actor a distribuit pe rețelele de socializare o imagine cu el din anul 2016. Iata ce postare a facut iubitul Vivianei Sposub pe pagina de Instagram!

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Concertele de la Cluj-Napoca si Bucuresti ale tenorului Placido Domingo vor fi reprogramate

22:00, 19.02.2024 - Concertele de la Cluj-Napoca si Bucuresti ale tenorului Placido Domingo, programate luna aceasta, vor fi reprogramate, a anunțat Asociatia Culturale Mall4Art, unul dintre organizatorii evenimentului. Celebrul artist a anunțat ca are probleme de sanatate.

Știrile Antena Stars. Nunta surpriza in showbiz. Celebrul actor s-a casatorit pentru a treia oara, in secret: ”Nu a știut nici mama” / VIDEO

17:16, 19.02.2024 - Un indragit actor din Romania a spus „Da” pentru a treia oara. El și iubita lui formeaza un cuplu de cateva luni și au decis sa se casatoreasca, fara ca familiile lor sa știe acest detaliu important. Au preferat sa fie cat mai discreți, avandu-i alaturi pa nașii lor.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Bebe Rexha și J Balvin, pe scena emisiunii. Barbara și Bella au intrat perfect in pielea personajelor: „Sunteți frumoase și talentate...” / VIDEO

22:10, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Barbara și Bella fac echipa. In ediția din aceasta seara, cele doua concurente s-au transformat in Bebe Rexha și J Balvin. Cum au comentat jurații prestația lor artistica.


Ce parere ai despre aceasta stire?